Filmek

I Still Believe – Énektudásával kápráztat el minket KJ Apa

Rengetegen rajonganak a Riverdale sztárjáért, K.J. Apa-ért, aki Britt Robertson-nal karöltve leforgatta legújabb mozifilmjét, az igaztörténeten alapuló I Still Believe-t. A hír nem csak azért tölt el kellemes érzéssel, mert ismét láthatom a színésznőt egy igazán komoly szerepben, hanem azért is, mert egy olyan sztoriról van szó, amely drámai, szomorú, de egyben szívet melengető is.

A mozi Jeremy Camp katolikus zenészt és az ő szeretettel és veszteséggel teljes életét mutatja be, amely bebizonyítja a közönségnek, hogy mindig van remény. KJ Apa alakítja a főszereplőt Jeremy-t, aki 20 évesen találkozik élete szerelmével, Melissával, akit pedig a már említett Britt Robertson formál meg. Jeremy által tehát hallhatjuk a színész csodálatos hangját is, amelyhez több dalt is felénekelt az elmúlt időszakban.

Mellettük feltűnik még a vásznon Shania Twain énekesnő, illetve Melissa Roxburgh színésznő is. A sztárparádés műre azonban még várnunk kell, hiszen 2020. március 20-án kerül bemutatásra az Államokban. A hazai premierről egyelőre nincsen hír, de reménykedjünk, hogy nekünk sem kell sokat várni erre a dráma történetre.

Hozzászólások