Sorozatok

FOX upfronts & újoncok

Vasárnap megkezdődött az idei upfronts, ahol egy hétig minden nap egy-egy csatorna vonul fel és jelenti be az újoncait, illetve oszt meg friss híreket a jelenlegi szériái kapcsán. Tegnap már összeszedtük nektek az NBC híreit, ma pedig a FOX-on a sor, hogy kivesézzük. A berendeltek között olyan sorozatok vannak, mint a neXt, a Deputy, az Empire, nagy örömömre a The Resident, illetve a The Orville drámák is.

Az Empire utolsó felvonását kezdi meg, az igazán nagy nyertes viszont a The Masked Singer, amelynek harmadik szezonja a 2020-as Super Bowl mögött kezd majd. Sokat várnak tőle, az tuti.

Nem kapott berendelést a Lovestruck, a Richard Lovely, a Patty-s Auto, a The Gifted, a Gotham, a Lethal Weapon, a Star, a The Passage, a The Cool Kids és a Rel sem, viszont folytatódik a fentebb már említettek mellett a Family Guy és a The Simpsons is.

A csatorna 11 sorozatot rendelt be idén, mint újonc széria. Köztük van hat dráma, 4 komédia és egy vetélkedő. Az alábbiakban sorban mutatom be őket nektek.

Prodigal Son

Színészek: Tom Payne (The Walking Dead), Lou Diamond Phillips (Longmire), Aurora Perrineau, Bellamy Young (Scandal), Michael Sheen (Masters of Sex), Keiko Agena (Gilmore Girls), Frank Harts, Halston Sage (The Orville)
Premier: 2019. ősz, hétfő

Történet: Egy nyomozós sorozat, ahol egy felháborító viselkedésű főhős kapott nagyobb szerepet. A kriminálpszichológus, aki tudja, hogy gondolkodnak a gyilkosok, ugyanis apja egy nagy hírű sorozatgyilkos volt, így van némi rálátása a dolgokra. Mindeközben küszködik édesanyjával, illetve apjával, aki ismét kapcsolatba lép a csodagyerek fiúval.

Not Just Me

Színészek: Brittany Snow (Harry’s Law), Emily Osment (Young & Hungry), Mustafa Elzein, Mo McRae (Pitch), Megalyn Echikunwoke (The 4400), Timothy Hutton (American Crime), Victoria Cartagena (The Bedford Diaries)
Premier: 2019. ősz, szerda

Történet: Az ausztrál sorozat alapján készült alkotás egy egyke nőről szól, akinek az élete felfordul, amikor kiderül, hogy az apja a nők termékenységével foglalkozó orvosi karrierje elején több tucat utódot nemzett spermája segítségével. A lány felkutatja testvéreit, akiknek többsége fiú, kivéve kettő hölgyet, akik azonnal fontos részeit képezik az újdonsült családnak. A trió szokatlan testvéri kapcsolatát persze feldúlják a sorban érkező fivérek.

Bless The Harts

Színészek: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian Bell, Ike Barinholtz, Drew Tarver, Mary Steenburgen
Premier: 2019. ősz, vasárnap

Történet: Animációs komédia egy Amerika déli részén élő családról, akiknek alig van pénzük és küszködnek, hogy megvalósítsák az amerikai álmot, hogy státuszt és vagyont szerezzenek.

Next

Színészek: John Slattery (Mad Men), Gerardo Celasco, Michael Mosley (Sirens), Jason Butler Harner (Alcatraz), Elizabeth Cappuccino, Fernanda Andrade, Eve Harlow, Aaron Moten (Disjointed), Evan Whitten
Premier: 2020. midseason

Történet: Thrillersorozat, amely mesterséges intelligencia-kutatásokon alapszik. A főhősünk egy tech cég korábbi zsenije, ám paranioás, akit a saját öccse fúr ki a cégétől. Megtudja, hogy a korábbi felfedezése, a neXt nevezetű mesterséges intelligencia a világ biztonságát fenyegeti. Összefog a nemzetbiztonságiakkal és segítségükkel megpróbálják megállítani a világ első MI-válsághelyzetét.

Deputy

Színészek: Stephen Dorff (True Detective), Mark Moses (Desperate Housewives), Yara Martinez, Brian Van Holt (Cougar Town), Siena Goines, Shane Paul McGhie, Bex Taylor-Klaus (The Killing)
Premier: 2020. midseason

Történet: A sztori a törvény egy őréről szól, aki imád ajtókat berugdosni és meghúzni magát a rendőrőrsön. Egyik nap azonban amikor a megyei seriff meghal, ő lesz az utódja, ezáltal 10 ezer alkalmazottat kap hirtelen maga alá, miközben a modern vadnyugatot kell igazgatnia.

Filthy Rich

Színészek: Kim Cattrall (Tell Me a Story), Gerald McRaney (Jericho), Corey Cott (Z: The Beginning of Everything), Aubrey Dollar (Battle Creek), Benjamin Levy Aguilar, Steve Harris (Legends), Melia KreilingDavid Denman (Outcast), Mark L. Young (The Comeback), Olivia Macklin (LA to Vegas)
Premier: 2020. midseason

Történet: A széria egy új-zélandi sorozat feldolgozása, egy Amerika déli részén játszódó gothic családi dramedy. Csavaros szappan a gazdagok világából, amiben senki sem az, aminek látszik. Egy vállalatvezető, a legnagyobb keresztény tévés hálózat feje meghal egy repülő-balesetben, a felesége és a gyerekei számára kiderül, hogy a férfinak törvénytelen utódai is vannak, akik ugyancsak belekerültek a végrendeletbe.

Outmached

Színészek: Jason Biggs (Mad Love), Oakley Bull, Ashley Boettcher, Conor Kalopsis, Jack Stanton (The Mick), Maggie Lawson (Back In The Game), Tisha Campbell-Martin (Dr. Ken)
Premier: 2020. midseason

Történet: Többkamerás családi komédia egy Dél-Jersey házaspárról, akik próbálnak megállni a lábukon, miközben négy gyermeket nevelnek, akik közül hárman zsenik. A gyereknevelés magában is nehéz feladat, nemhogy ilyen tudású kölyköket kell kordában tartani, akik hiába okosak, jó pár rossz tulajdonsággal bírnak.

The Great North

Hangok: Nick Offerman, Paul Rust, Aparna Nancherla, Jenny Slate, Megan Mullally, Will Forte, Dulcé Sloan
Premier: 2020. midseason

Történet: Animációs komédia egy alaszkai családról, ahol az egyedülálló apuka próbálja magához közel tartani a gyerekeket, miközben a művészlélek egyetlen lánya elhagyja a családi fészket, hogy a közeli bevásárlóközpontban dolgozzon.

Duncanville

Hangok: Amy Poehler, Rashida Jones, Wiz Khalifa
Premier: 2020. midseason

Történet: Családi komédia egy átlagos 15 éves fiúról, akinek kifejezetten élénk a fantáziája. Közelinek érzi a felnőtté válást, a pénzt, a szabadságot, de valójában folyamatosan le van égve és az anyját kell mindenhova fuvaroznia, illetve a húgára is neki kell vigyáznia.

9-1-1: Lone Star

Főszereplő: Rob Lowe (Brothers & Sisters)
Premier: 2020. január 19.

Történet: A 9-1-1 spinoffja, ami Austinban játszódik, és egy tapasztalt New York-i rendőrről szól, aki fiával Texas-ba költözik. A családfőnek a rászorulóknak való segítés közben a saját életét is rendbe kell hoznia.

Forrás: https://sorozatjunkie.hu/
https://www.spoilertv.com/

http://www.ahmagazin.com/media/sorozatok/nbc-upfronts-ujoncok/

Hozzászólások