Dalpremierek a hónap végéig

Úgy látszik, hogy a vírus jó hatással volt az előadókra, hiszen sorra jelentik be a megjelenéseket május hónapra. Nem maradt ki a buliból Ashley Tisdale, a Jonas Brothers, Lady Gaga, de még Niall Horan sem. Lássuk, hogy ki és mikor jelentkezik újdonsággal!

Elsőként Aurora “Exist for Love” szerzeménye érkezik a mai napon, őt követi holnap jópár híresség kislemeze. Alma “Have You Seen Her?” címmel jelenteti meg visszatérő dalát, de pénteken jön a Jonas Brothers “XV”-je is, amelyet Karol G-vel karöltve készítettek el. Josef Salvat “Modern Anxiety”-je mellett pedig ott lesz még Katy Perry “Diasies” zenéje. Az énekesnő még a nyáron piacra dobja soron következő nagylemezét. A várandós Katy tehát egyáltalán nem tétlenkedik.

15-én hallgathatjuk meg továbbá Charli XCX “how i’m feeling now” kislemezét is, amit egy kis szünet után 20-án Ellie Goulding “Power”-je követ, Sia “Together” szerzeményével egyetemben. 22-én Ashley Tisdale tér vissza, akinek “Lemons” című száma ekkor kerül fel a világhálóra. Ezen a napon tér vissza Niall Horan “Black & White” akkusztikus dalával, illetve Tove Lo is, aki két újdonsággal is meglepi a rajongóit.

26-ig kell várni Qvenn Herby következő EP-jére, majd a sort 29-én Ava Max és Lady Gaga zárja. Utóbbi “Chromatica” címmel dobja piacra visszatérő dalát.

Május végéig tehát lesz miből válogatnunk, ráadásul ne feledkezzünk meg Harry Styles “Watermelon Sugar”-hoz tartozó videóklipjéről sem, amelynek premier dátumát még nem teték közzé.

Hozzászólások