Zene

Dalpremier: Taylor Swift – Lover

Idén áprilisban tért vissza Taylor a zenei palettára, ekkor jelent meg a Me! című alkotása, amelyet Brendon Urie-vel karöltve készítettek el. Az ehhez tartozó klip a dalpremierrel együtt érkezett meg, ám a siker nem volt akkora, mint amit ők vártak. Persze a slégerlistákon még így is remekül teljesített, ahogy a júniusban megjelent You Need to Calm Down is, amelyet már sokkal többen hallgattak és néztek meg az énekesnő VEVO csatornáján.

Ezt követte a bejelentés, hogy hamarosan érkezik a soron következő kislemez, a The Archer, illetve a most premierező szerzeménye, amely a Lover címet kapta. Az alkotás ma került fel youtube-ra, a hozzá tartozó klip pedig 22-én érkezik egy élő premier keretén belül, amelyet szintén ezen a platformon tudunk követni. A Lover egy lassú ballada, amely visszahozza a régi szép időket, amikor még Ms. Swift szerette ezt a stílust.

Ne feledkezzünk meg továbbá arról sem, hogy a videót követő napon, azaz augusztus 23-án kerül a boltok polcaira a soron következő nagylemez, amelyet erről a dalról nevezett el. Taylor hetedik korongja tehát Lover címmel jövő keddtől vásárolható meg.

Dalpremier: Taylor Swift – The Archer

Hozzászólások