Zene

BRÉKING: Itt az új klip és plusz egy meglepetés Taylor Swift-től

Taylor Swift áprilistól egyre többször posztolt a hamarosan bemutatásra kerülő nagylemezről. Ekkor még nem sejtettük, hogy egy új korongról van szó. Április 26-án jelent meg visszatérő dala, a “Me”, amelyet Brendon Urie-vel közösen készítettek, és aminek nem volt túl pozitív visszhangja. Bár a kritikusok lehúzták, a rajongók örültek, hogy újra hallanak az énekesnőről.

Ezt követően jött a következő nagy dobása, hiszen június 13-án egy újabb kislemezt adott ki, amelynek a “You Need to Calm Down” címet adta. Az utalásokkal teli rövid alkotás már sokkal jobban bejött a hallgatóságnak, de még a kritikusok is pozitívan nyilatkoztak róla. Az újdonság videóklipje a mai nap folyamán jelent meg. A kisfilmben számos sztárt vonultatott fel, köztük van Ellen DeGeneres, Katy Perry, de még Ryan Reynolds is. Ahogy a dal, úgy a klip is elég sokatmondó lett, sok utalást lehetett benne felfedezni az énekesnő korábbi munkásságával és pletykáival kapcsolatban.

Nem sokkal később bejelentette, hogy érkezik a soron következő nagylemeze, amelyet “Lover”-re keresztelt. A megjelenésre még várni kell, hiszen csak augusztus 23-án kerül a boltok polcaira a Republic Records jóvoltából, akik olyan művészek albumait adták már ki, mint Ariana Grande, Nicki Minaj, Drake, vagy éppen Jessie J. Ez lesz Ms. Swift hetedik korongja, az előző 2017-ben jelent meg “Reputation” címmel, amelyre a pár napja megjelent dalban is sokszor visszautal.

Tehát két év után ismét hallunk az énekesnőről, aki szokásához hűen, a bejelentést követően szinte azonnal lefagyasztotta az instagramot. A rajongók ugyanis azonnal megrohamozták a közösségi portált. Bár az énekesnő megjegyezte, hogy mindez nem miatta van, az album hírverésének nagyon jót tett a leállás.

Visszatért Taylor Swift!

Hozzászólások