Ajándékötletek Bálint-napra

A szerelmesek ünnepét nagyon sokan túlzásnak, marketing fogásnak tekintik, így nem igazán fordítanak nagy figyelmet az ajándékozásra. A legtöbb pár megpróbál inkább minőségi időt eltölteni egymással még akkor is, ha ez a jeles nap nem a hétvégére esik. Én úgy gondolom, hogy ilyenkor nem feltétlenül kell ajándékozni egymásnak, de egy kis apróság mindenkinek jól tud esni, legyen az egy kedves üzenet, egy vacsora vagy a virágcsokor melletti kis csajos sminkcsomag. Köztudott, hogy a fiúknak ilyenkor sokkal könnyebb dolguk van, hiszen a mainstream meglepetésekből dömping van, bárhova is térünk be ajándék ügyben, szinte biztos, hogy találunk valamit. A mai bejegyzésben összeszedtem néhány olyan ajándéktippet, ami talán nektek, nem jutott az eszetekbe.

Inspirálódjatok!

Mit adjunk a barátnőnknek?

ÖRÖK RÓZSA

A virágok mindig is alap ajándéknak fognak számítani, minden lánynak jól esik egy szép nagy csokor, viszont ezek az ajándékok múlandóak és ha az ember nem szárítja ki a rózsákat, akkor az ajándék az emlékbe vész. A Rosarium Budapest egy olyan virágkészítő cég, akik örök emlékként akarják megőrizni az illatos meglepetést. A hagyományos csokrokkal ellentétben ezek a virágkompozíciók éveken át megmaradnak, ráadásul magunk válogathatjuk össze, milyen színben és milyen alkalomra szánjuk ezeket a darabokat. Az örök rózsák különlegessége abban rejlik, hogy speciális egyedi üvegtárolóba vannak elzárva a rózsák, így hosszú időn keresztül megtartják szépségüket. A hosszútávú tartósság egyik fő titka az ecuadori rózsa, ami extra nagy virágfejjel rendelkezik és vastag szárral, ezáltal sokkal szilárdabb a növény szerkezete és a speciális üvegláda mellett ez az, ami a titok nyitja.

 

Bomb Cosmetics- Szerelmes szívek fürdőfagyi

A Bomb Cosmetics márkáról már olvashattatok az oldalon, ha érdekel róla a bejegyzésünk, akkor a márkanévre kattintva olvashatjátok is.

 

Mit adjunk a barátunknak?

Az eredetiajandekok.hu oldalon találtam rá erre a legó bögrére és rögtön megtetszett  a kreativitása miatt. Annak a fiúnak, aki alapjában véve is vonzódik a legókhoz, annak a mindennapi kávé mellé egy kis levezető játék szuper napindító.

Magamból kiindulva szeretek alkotni, ezért két kis apróbb figyelmes ajándékötletet is hoztam nektek, amit a fiúk is értékelni fognak.  Az egyik egy képkeretbe zárt kis térképemlék, aminek az elkészítéséhez, a Google Maps, két helyszín: a megismerkedésetek és az első csók helyszíne szükségeltetik. A második ajándéktipp a személyre szabott kuponok, amikre bármilyen olyan dolgot ráírhattok, ami a kapcsolatotokban csak a tiétek, közös emlékek újbóli felelevenítése, apróságok, mint például egy közös moziélmény vagy múzeumtúra, házimunka átpasszolására jogosító cetli.  Ha bevetitek valamelyik ötletet, mindenképp jelezzétek felénk.

 

Hozzászólások