Könyvek

Újabb sorozatgyilkosos thriller érkezik a General Press-nél!

A General Press a legtöbb kiadóhoz hasonlóan nemrégiben a nyilvánosság elé tárt pár címet, amely már biztosan érkezik hozzájuk 2021-ben. Ezek közül is az olvasókból a legnagyobb lelkesedést kiváltónak Chris Carter sorozatának legújabb kötete, A nevem: Halál bizonyult!

Az író Robert Hunter sorozatának első kötetét még 2014-ben adta ki az Ulpius-ház, azonban miután annak a kiadónak komoly pénzügyi problémái adódtak, a szériát átvette a General Press, akik a nagy sikerre való tekintettel azóta szinte évente-kétévente hoznak nekünk egy-egy részt.

A sorozatnak igen nagy rajongótábora alakult ki itthon is, az olvasók mindig izgatottan várják az újabb és újabb részt. A General Press-ben pedig ismét nem kellett csalódniuk, a kiadó ugyanis bejelentette, hogy érkezik a sorozat hetedik kötete, A nevem: Halál, várhatóan már jövő év márciusára!

Robert Hunter nyomozó ebben a részben is egy rémálom közepén találja magát: elrablása után hét nappal egy fiatal nő holttestét találják meg a Los Angeles-i Repülőtér melletti elhagyott területen. A testet úgy helyezték el, hogy egy ötágú csillagot formázzon, ráadásul meggyilkolása előtt szörnyen meg is kínozták. Rituális gyilkosságról lehet vajon szó? Ha pedig mindez nem lenne elég kiderül, hogy a gyilkos tartogat még egy meglepetést a rendőrség számára. Az ügyet Robert Hunter, a különleges egység vezetője kapja, hamarosan pedig előkerül egy újabb áldozat. Így aztán elkezdődik a macska-egér játék, melyből csak az egyik fél kerülhet ki győztesként, az idő azonban egyre fogy.

Chris Carter ismét egy vérfagyasztó krimitörténettel ajándékoz meg bennünket, mely várhatóan nem szűkölködik majd az izgalmakban és brutalitásban. A kötet várható megjelenése: 2021. március 8.

Chris Carter – A nevem: Halál

Hét nappal az elrablása után egy huszonkét éves nő holttestét találják meg a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér melletti elhagyatott területen. Az áldozat a kinyújtott végtagjaival egy ötágú csillagot formáz. Vajon rituális gyilkosság történt? A boncolás során kiderül, hogy a nőt a halála előtt kegyetlenül megkínozták. Ezenkívül azonban a gyilkos egy meglepetést is szánt a rendőrség számára… Alighogy Robert Hunter, a Los Angeles-i rendőrség különleges egységének a vezetője megkapja az esetet, egy újabb holttest kerül elő. Hunter tudja, hogy nincs sok ideje, mielőtt a szörny lecsap a következő áldozatára. Egy igazi ragadozót üldöz ugyanis, akinek a múltja sötét titkot rejt, és aki nem tudja leküzdeni a brutalitás és a gyilkolás iránti vágyát.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá és biztosan el fogjuk olvasni, ahogy megjelenik. Ti várjátok már? Tervezetik beszerezni?  Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások