AHdvent

AHdvent 5. nap – Ajándékötletek pároknak

Biztosak vagyunk abban, hogy a szerelmesek körében is mindenki azon gondolkozik, hogy milyen karácsonyi ajándék kerüljön a fa alá. Amennyiben kifogytatok az ötletekből, itt tudtok csemegézni, illetve tavaly az on-line térbe kalauzoltunk benneteket, ahol szebbnél-szebb dolgokat mutattunk és igazán megéri onnan is rendelni. Azonban az nem biztos, hogy megérkezik időben, főleg a vírushelyzet miatt. Viszont így még inkább felmerül a kérdés mindenkiben, mégis milyen dologgal lepjük meg kedvesünket?

Csillagtérkép

Ha ti is odáig vagytok a művészetért, akkor mindenképpen ajánljuk nektek a mostanában eléggé felkapott csillagtérképet/égboltképet, ami gyönyörűen mutatna a közös hálószobátok falán. Hogy milyen dátumot választanátok ehhez a különlegességhez az már csak tőletek függ. A találkozásotok napját vagy eljegyzési, esetleg házassági évfordulótok időpontját, de lehet egy nagyon szép közös emléket is jelölni egy ilyen csillagtérképen, ezt tényleg csak ti tudjátok, de remek és egyedi karácsonyi ajándék lehet.

Páros ajándékok

A páros dolgokkal sem lehet mellé lőni, közös pulcsi vagy bögre a szerelmünk nevével vagy az évforduló napjával ellátva. Akár vásárolhatunk ágyneműhuzatot is, elvihetjük szerelmünket egy páros fotózásra, amiből később kollázst készítünk és az ott készült képekkel díszítjük ki a házat, hogy még meghittebb legyen a közös kuckó. Mindig tökéletes karácsonyi ajándék.

karácsonyi ajándék

Kávékülönlegességek

Mindenki szereti a kávét, vagyis inkább majdnem mindenki. Ha ti is függők vagytok, akkor érdemes erre gondolni, egy új kávéfőző, hogy mindkettőtöknek jól teljenek a reggelek. Természetesen ezt egy kicsit feldobva, szerezzünk be hozzá olyan kávéaromákat, amiket eddig még nem kóstoltatok. Rengeteg van belőle, biztosan lesz olyan, amit imádni fogtok, legyen az brazil vagy arab, kolumbiai vagy tokiói. Az ecoffee oldalán szemezgethettek ezekkel az érdekes ízvilágokkal.

Merész ajándékok

Ha pedig merészebbek vagytok és vége lesz ennek a vírusos időszaknak, akkor egy bátrabb ötletet ajánlunk a számotokra. Az élménypláza oldalán rengeteg különlegességgel találkozhattok, mint például a tandemugrás (akár videófelvétellel) vagy a jobbnál-jobb szabadulószobák, különféle szimulátorokra is befizethetünk (repülőgép vezetés, autóvezetés), ha már tél, akkor kihasználhatjuk a Balaton által kialakított jégvitorlázást is, lehetőség száza vár az oldalon, ahol inkább a merészebb párokat várják egyedi programokkal.

Ti mivel kedveskedtek szerelmeteknek karácsony napján? Egyszerűbbre fogjátok az idei évet vagy előrukkoltok valami nagyobb dologgal? 

Hozzászólások