Zene

Szólóban jelentkezik a BLACKPINK tagja

A híres dél-koreai lánybanda, a BLACKPINK ismét meglepetésben részesíti a rajongóit, újabb tag debütál szóló előadóként.

Először 2018 novemberében jelent meg Jennie találóan elnevezett Solo száma, ami még most is az egyik legsikeresebb, folyamatosan dönti meg a különböző rekordokat. 2021. márciusában érkezett a második tagnak a szóló dala, ő nem más volt, mint Rosé. Egy minialbummal jelentkezett, amit -R- névre kereszteltek és a korongon az On the Ground és a Gone kapott szerepet. Rosé szintén több rekordot is megdöntött, ugyanis az On the Ground 24 órán belül elérte a 41.6 millió megtekintést a YouTube-on. Ez a teljesítmény felülmúlta azt a nyolc éves rekordot, amelyet korábban a szintén koreai zenész, Psy birtokolt.

A következő tagot, aki szólóban debütálhat pedig még július végén felfedte a BLACKPINK kiadója, a YG Entertaintment, aki pedig nem más volt, mint a táncoslábú rapper, Lisa.

Az album a LALISA címet kapta, ami a thai rapper teljes keresztneve és az már biztos, hogy a rajongók nem fognak csalódni benne. Lisa az instagram oldalán keresztül ossza meg folyamatosan az újabb képeket, előzeteseket és a további infókat a lemezével kapcsolatban. Így derült ki az is, hogy szeptember 10-én érkezik a korong. Az előrendelések száma már most rekordot döntött, ami nem is csoda, hiszen Lisa a leghíresebb tagja a bandának.

Aki szeretné előrendelheti az albumot CD, KiT és vinil formában, némelyik 88 oldalas fotókönyvet, polaroidokat, képeslapokat, kétoldalas plakátokat és még megannyi meglepetést tartalmaz. A LALISA megvásárlásáról és tartalmáról további részleteket a hivatalos weboldalon találhattok.

Jisoo lesz a BLACKPINK utolsó tagja, aki megmutathatja gyönyörű hangját rajongóinak szólóban. Jisoo jelenleg a színészi pályáját építgeti, a Snowdrop című koreai dráma alkotásban fog feltűnni főszereplőként.

Várjátok már Lisa debütálását?

Hozzászólások