Könyvek

Svéd állatos regény érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál!

Ha szeretitek az állatos regényeket, akkor van egy jó hírünk számotokra: újabb, igaz történeten alapuló kutyás történet érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál. Mikael Lindnord Arthur, a király című kötetét hamarosan olvashatjuk Bosnyák Gabriella fordításában. Ismerjétek meg a bátor és kitartó kóbor kutyát, aki új barátaival együtt vágott bele a világ legerőpróbálóbb kalandversenyébe!

Az elmúlt években számos állatos könyv látott napvilágot, de ez a műfaj még mindig tud újat mutatni. A megható igaz történetek mellett olyan elgondolkodtató fikciós műveket is olvashatunk, mint például az Egy kutya négy élete sorozat, amelynek a megfilmesítése is nagy sikert aratott. Arthur kalandjai szintén hamarosan meghódítják a mozivásznat, várhatóan 2022 végén vagy 2023 elején mutatják be a filmet Simon Cellan Jones rendezésében, Mark Walhberg és Simu Liu főszereplésével.

Az Arthur, a király várhatóan június 30-tól lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a könyv, és szeretnétek minél előbb a polcotokra helyezni, akkor előrendelhetitek 21% kedvezménnyel a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában. Így akár már május végén is olvashatjátok a különleges kutya történetét. A kalandregény magyar fordítása az eredeti borítóval jelenik meg, amelyen maga a címszereplő eb látható.

Ti is várjátok már az Arthur, a király megjelenését? Írjátok meg nekünk kommentben!

Mikael Lindnord – Arthur, a király

A kutya, aki átszelte a dzsungelt, hogy otthonra leljen

„Arthur egy extrém sportot űző csapathoz szegődött valahol az Amazonas mentén – és ami utána történt, a legkeményebbre fagyott szívet is megolvasztja.” – Daily Mail 

Amikor egy 700 kilométeres versenyen teszed próbára az erődet, ismeretlen hegyeken és dzsungeleken küzdöd át magad, a legkevésbé sincs szükséged egy nyomodba szegődött kóbor kutyára. Pedig Mikael Lindnorddal, egy dél-amerikai kalandverseny svéd csapatának kapitányával pontosan ez történt, amikor az egyik pihenőjük alkalmával megsajnált egy kóbor kutyát, és odadobott egy húsgolyót a koszos, ám roppant büszke állatnak.

Amikor másnap továbbindultak, a kutya követte őket. Bárhogy próbálkoztak, nem sikerült lerázniuk, és Mikael egyszer csak rádöbbent, hogy nem is akar megszabadulni négylábú követőjüktől. Gyors sodrású folyókon átkelve, betegséggel és sérüléssel küzdve, a világ legerőpróbálóbb terepén a négytagú csapat és a kutya együtt menetelt a cél felé, ahol Mikael úgy határozott, magával viszi a kutyát Svédországba, bármibe kerüljön is.

Igaz történet. Ismerd meg kalandjaikat!

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Melinda Metz – Egy macska titkos élete

Hozzászólások