Könyvek

Már kereskedelmi forgalomban is kapható az első magyar közösségi könyv

Kíváncsiak vagytok, hogy sokszor miért nem jelentkeznek a férfiak az első randi után? Hogy valóban csak a szex érdekli-e őket? Vagy hogy esetleg miért választják a hűtlenséget? A „Mi pasik, a Ti szemetekben” című kötetben most Takács T. László szerkesztésében 23 magyar nő meséli el tapasztalatait kegyetlen őszinteséggel!

A könyvet olvasva olyan érzésünk támad, mintha leülnénk egy csapat nő mellé, és hallgatnánk, ahogy egymás közt kibeszélik a pasikat. Egy ilyen társaságban nincs helye a tabuknak, ilyenkor a meztelen valóság bontakozik ki – én pedig az elméleti megközelítések helyett erre, vagyis a csupasz igazságra voltam kíváncsi – mondja az első magyar közösségi könyv írója-szerkesztője, Takács T. László.

Takács T. László 23 különböző életkorú nővel beszélgetett, hogy válaszoljanak igen provokatív kérdéseire. Ilyenek voltak például azok, hogy miként kommunikálnak a férfiak az interneten vagy éppen hogy miért az első randin való viselkedésük.

Érdekelt, hogy ezek a nők milyennek látják a párkapcsolatukat, mit értékelnek a férfiakban, milyen titkos vágyaik vannak, vagy mitől szaladnának világgá. Ez a könyv tehát róluk is szól, és így egyszerre jelent tanulságos olvasmányt mindkét nem számára – összegezte a szerző.

A +18-as jelző ezúttal viszont nem a trágár kifejezések vagy éppen a szexualitást jelöli, a szedő csupán csak úgy gondolta, hogy kell egy bizonyos tapasztalat, tudás, ami segíti azt, hogy a könyvben leírtakat átéljék és megértsék az olvasók. Ha szívesen olvasnál belőle, akkor a  hivatalos honlapon keresztül megrendelheted a kötetet, de  mostantól azonban kereskedelmi forgalomban is kapható.

Takács T. László (szerk.) – Mi ​pasik, a Ti szemetekben

Nőknek
A könyvben biztosan ráismersz egy olyan érzésre, amit Te is éreztél vagy éppen érzel, egy olyan helyzetre, amit átéltél, vagy átélsz. Megtudhatod, a többi Nő véleménye mennyiben tér el, vagy mennyire hasonlít a tidéhez.

Férfiaknak
Nem biztos, hogy ebből a könyvből fogod megérteni a nőket. Viszont számos élmény, történet alapján tanulhatsz arról, mit rontottál el, vagy éppen mit értékelnek bennünk a hölgyek.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?