FilmekHírekMédia

Megérkeztek az első vélemények a Pókember – Irány a Pókverzumról

A legújabb Pókember film, az Irány a Pókverzum december 13-án lesz megtekinthető. A Marvel Magyarország csapata viszont két héttel a világpremier előtt megtekinthette a filmet, és nagyon biztató kritika érkezett tőlük.

A történet szerint eredeti Pókemberünk, Peter Parker ellen összefogtak ellenségei és legyőzték őt. Egy új hős, Miles lép a képbe, akit szintén megharapott egy pók. Számtalan különleges képességgel rendelkezik, például láthatatlanná képes válni, illetve érintésének bénító hatása van. Egy ellenségre is szert tesz kalandjai során, akit Skorpiónak hívnak. Fő célja, hogy legyőzze őt. Már a trailerből is kiderül, hogy ebben az univerzumban nem ő az egyetlen Pókember. De vajon érdemes lesz beülni erre az igazán kirívó Marvel mozira?

A Marvel Magyarország  mindenképpen meghozta a kedvünket, hogy megnézzük ezt az új képregényfilmet. Véleményük szerint akciódús, humoros, illetve a karaktereket is dicsérték.

Tökéletes karácsonyi ajándék minden Marvel rajongó számára

-mondta a Marvel Magyarország

Külföldi kritikusok, mint Dan Murell, vagy Eric Davis is ajánlják nekünk a mozit. A New York-i Filmkritikusok Egyesülete a Legjobb animációs filmnek járó díjjal is megillette.

 

Hozzászólások