Életmód

Influencerek, akik megváltoztatták a világot

Nem mintha kedvenc színészeink és énekeseink nem lennének elegendő ihletforrás, de az tagadhatatlan, hogy az influencerek könnyen felveszik a népszerűségi versenyt a hírességekével. Lássuk, kik a világ új arcai!

Chiara Ferragni

Bár Chiara sikere nem idén kezdődött, kétség kívül ő az egyik, akit még laikusoknak is ismerős. A lány 2009-ben indította világhódító útjára a The Blonde Salad nevű blogot, amit elsőre csak egy – legfőképp – divattal foglalkozó naplónak szánt, ám az emberek meglátták Chiara csillogó érzékét a divathoz, ami egyenesen olyan kollaborációkhoz vezette őt, mint a Gucci vagy a Guess, arról nem is beszélve, hogy Ferragni az összes divatesemény kiemelt meghívottjai között szerepel.

https://www.instagram.com/p/BranjP-hfHh/

Zoella

Ő az a vlogger, aki az elsők között érzett rá kedvenc szépségápolási termékeinek bemutatására. Eleinte csak a gyerekszobájában forgatott, mostanra azonban Zoe az egyik legismertebb brit beauty guru, akinek elképesztő bevétele van illatmécseseiből, gyertyáiból, és egyéb csajos termékeiből.

Murad és Nataly Osmann

A páros, akik megteremtették a tökéletes szerelmes Insta-pózt: a lány hátulról lefotózva, miközben húzza magával a pasiját. A pózt Nataly és Murad alkalmazták először, akik ezáltal igazi világtrendet teremtettek meg. Igaz, az sem másodlagos, hogy világjárós képeik ámulatba ejtőek, épp ezért mindketten óriási követőtáborral rendelkeznek, inspirációból pedig nincs hiány.

Kayla Itsines

Kayla bárhol elvégezhető, hatásos és izzasztó edzéstervei annyira megkapóak, hogy tavaly a Times magazin beválasztotta az internet legbefolyásosabb embereinek top 30-as listájába. A fiatal fitneszedző szuper jól néz ki, és mindenki számára szimpatikus, amiért teljesíthető, mégis látványos eredményeket ígér.

 Kérdés, ha valaki maga is ekkora tömegeket mozgat meg, ők vajon kikből inspirálódnak? 

Hozzászólások