Zene

Feltörekvő underrated művészek #5

Most kicsit újítunk, ugyanis underrated magyar előadók sokaságáról fogtok az elkövetkezendő pár cikkünkben olvasni. Korábban leginkább a külföldi zenészeket részesítettük előnyben, de ideje a magyar tehetségeket is bemutatni. Ismerjétek meg azt a négy hazai előadót, feltörekvő művészt, akiket szerintünk vétek lenne kihagynotok. 

Kezdjük is a legújabb reggae előadóval, aki Novak808 felhasználó néven található meg a zenemegosztó csatornákon. A fiatal tehetség a tiktoknak köszönhetően robbant be igazán és szinte minden dala felkapott lett. Legújabb zenéivel folyamatosan bebizonyítja, hogy milyen rejtett kincs is ő valójában. A reggae műfajban remekel, de a rap sem áll tőle távol és az énekhangját is olykor megcsillogtatja, de az előbbiekben teljesít a legjobban. A fiatal feltörekvő tehetség egyébként Novák Adrián néven Instagramon is elérhető.

A következő a sorban Hadas Alfréd, aki Touchie és The Untouchable néven vált ismertebbé. Az X-Faktorban kezdte pályafutását, majd a Sztárban Sztár leszekben is látható volt. Sokat olvashattunk róla, amikor a botrányhős Mardoll rapper csajszival kapcsolatban voltak, de a tehetségéről keveset hallani. Alfréd angolul rappelt a kezdetekben, most viszont a magyar közönséget szeretné megfogni dalaival. Legújabb, Rossz Álom című száma közel sem kapott annyi megtekintést, mint amennyit megérdemelne.

Még egy előadó, akit az X-Faktorban ismerhettünk meg és a feltörekvő művészek közt találhatjuk. Ő Mehringer Marci, azaz mára már csak Mehringer. Az X-Faktor után alapított egy kisebb bandát és remekebbnél-remekebb dalokkal örvendezteti meg kevés, de annál megbecsültebb rajongóit. Igazán tehetséges srácok ők, Marcinak még mindig nagyon jó hangja van. A zenéinek a legtöbb esetben van valami mondanivalója, amivel sokszor kitűnik a kortársai, a kollégái közül. Mi nagyon szeretjük.

Végezetül pedig Karola, akit lehet az elsőként kellett volna megemlítenünk, de csak azért nem tettük, mert ő már elég régóta a pályán van, így nem teljesen nevezhetjük őt feltörekvő művésznek. Azonban a megtekintések és az ismertség miatt úgy éreztük, mégis itt a helye. Legismertebb dala talán az Essemm közreműködése, de Buraival és Nemazalánnyal is hallhattuk már őt. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ismert lenne. Karola egyébként nem csak gyönyörű, de a hangja is fantasztikus. Sokkal tehetségesebb a híresebb előadóknál.

Ez volt az a négy művész, akiket most szerettünk volna nektek megmutatni, szerintünk ők tartoznak az underrated magyar előadók közé. Igazán tehetségesek, megérdemlik, hogy szeressük és hallgassuk őket. Bízunk benne, hogy találtatok köztük olyat, akiket követni fogtok és ezáltal egy kis támogatást kapnak. Ha választanotok kéne, ki lenne a kedvencetek közülük?

Feltörekvő underrated művészek #4

Hozzászólások