Csatlakozz te is a #OtthonOlvasok kihíváshoz!

Sajnos a hozzánk is elérő koronavírus-járvány miatt egyre többen vagyunk kénytelenek otthon tölteni az időnket. Erre válaszul már több könyvkiadó is hatalmas akciókkal kedveskedett, sőt vannak akiknél már akár ingyen is fantasztikus könyvekhez juthatunk! Persze a hivatalos szervezetek mellet több civil kezdeményezés is megjelent, amik segíthetnek könyvmolyként kicsit könnyebbé vagy akár élvezetesebbé tenni a bezártságban töltött napokat. Ezek közül az egyik a 14 napos #OtthonOlvasok kihívás!

Ez a kihívás azonban nem összekeverendő a Szabados Ági által létrehozott #otthonolvasok mozgalommal, amely lényegében nem tartalmaz külön feladatokat, csupán arra hívja fel a figyelmet, hogy sokan úgy tudjuk a legtöbbet tenni annak érdekében, hogy minél hamarabb lecsengjen a vírus, ha nem megyünk emberek közé, így nem válunk potenciális hordozóvá.

A Camino Könyvesház által indított kéthetes kihívás mindennapra tartogat valami érdekes vagy akár hasznos feladatot, ami valahogyan a könyvekhez, az olvasáshoz kapcsolódik. De mik is ezek pontosan? Lássuk!

A kihíváshoz indulása óta már rengetegen csatlakoztak és folyamatosan töltik fel a képeket a közösségi média felületekre, így motiválva másokat is. Rövidesen mi is belekezdünk, az eredményeket pedig láthatjátok majd az Instagram-oldalunkon!

Hozzászólások