Az év első klippremierjei #1

Eltelt pontosan két hét az évből és mint látjátok a zenészek nem ülnek a fenekükön, máris új dalokkal álltak elő a rajongóik örömére. Vannak olyan előadók, akik már évek óta nem adtak ki saját dalt, akadnak olyanok, akik az érzelmeikről és a félelmeikről mesélnek zenéiken keresztül és van, aki bulizósabbra fogja az új évet.

Kezdjük egy régóta várt visszatéréssel. Justin Bieber hatalmas ünnepségen vesz részt legújabb dalának a „Yummy”-nak a videóklipjében. A 25 éves énekes végre újra a zeneiparban mozog és hamarosan új koronggal és turnéval is megörvendezteti rajongóit. Justin nagyon aktív volt a közösségi médiában a Yummy promótálása miatt és rengeteget posztolt, hogy a rajongók izgatottak legyenek a zenéje miatt. Még csatlakozott a TikTokhoz is, amely jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média alkalmazás. Justin okkal igyekezhetett, hiszen 2015 óta most lesz az első, hogy újabb albummal lepi meg követőit. Bár voltak kisebb-nagyobb közreműködései, de az elmúlt időben inkább feleségére, barátaira, családjára és önmagára koncentrált.

J Balvin is azok közé tartozik, akik az évet visszatéréssel kezdték. A 34 éves reggaeton szupersztár csütörtökön adta ki legújabb dalát, a „Morado”-t, valamint a hozzá tartozó videóklipet. Ez a második színes témájú megjelenése, a tavalyi „Blanco” („fehér”) után. A dal SKY és Takashi Murakami közreműködésével készült, a szemet gyönyörködtető látványtervért pedig Collin Tilley a felelős. A klip hozza azt a stílust, amit Balvin képvisel és természetesen a fő szín dominál az egész videóban. A lila mindenhol kibontakozik, a szürreális tigrisektől, szőrmékben és akár a festékekben is, amelyek az énekesből csöpögnek le, amikor királyi környezetben manőverezik. Miért használja J Balvin a színeket dalcímként? Annyit mondott egyik interjúja során, hogy a zenét színeknek látja. Ezzel az új albummal pedig át akarja ezt adni, mert nagyon szeretné, ha az emberek is éreznék a színeket.

Itt van nekünk Hailee Steinfeld is, aki egy érzelmesebb oldalát mutatja meg nekünk legújabb „Wrong Direction” című dalában. A 23 éves színész- és énekesnő egy egyszerű, de annál több mondanivalóval rendelkező videóklipet hozott nekünk, amiben a fájdalmát hallhatjuk és láthatjuk. A rajongók szerint a dal az ex-barátjáról, a One Direction egykori tagjáról, Niall Horanról szól. A klipet Alexandre Moors rendezte, aki korábban Miley Cyrus és Kendrick Lamar mellett is dolgozott. Hailee ezt nyilatkozta instagramján keresztül az új slágeréről:

„A Wrong Direction-höz készült videóm már készen van. Remélem tetszeni fog. Tudom, hogy mindannyian nehéz időket éltek át, de emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül. Nagyon hálás vagyok, hogy együtt tapasztalhatunk meg különböző dolgokat. Alig várom, hogy meghallgassátok és elmondjátok mit gondoltok a dalról.

Lauv is új zenével kezdte az új évét! A 25 éves énekes készített egy vadonatúj, „Changes” címmel ellátott kislemezt a közelgő 21 dalos debütáló „how i’m feeling” albumához, amely március 6-án jelenik meg.

“Mindig is tudtam, hogy félek a változástól. Félek, hogy rossz döntést hozok. Tehát ragaszkodom azokhoz a mintákhoz és a régi szokásokhoz, még akkor is, ha nem szolgálnak nekem vagy senki másnak. Túl sokat ittam, figyelmen kívül hagyva a világ problémáit. Nem bíztam magamban… így maradtam egy olyan világban, ahol előre el volt döntve, hogy mit csinálok, és a szokásaim irányítottak engem (és nem fordítva). Ez a dal erről szól, hogy már nem élhetek így, már nem tudom tovább elviselni, hogy nem vagyok boldog. Ez a dal arról szól, hogy jobb legyek. Önmagam legyek. Ez a „Változás”. Remélem, érzitek és szeretitek. ” – mondta Lauv a dalról szóló nyilatkozatában az Instagramon.

Végül pedig Selena Gomez kisasszonnyal zárjuk a sort, ugyanis az énekesnő visszatért 4 év után és nem csak ezt a dalt kaptuk tőle, hanem egy teljes albummal rukkolt elő. A 27 éves énekes egy színes pillangókertben ébred fel az új videóklipben, amelyet BRTHR rendezett. A Revival óta sok minden történt a fiatal sztárral, ugyanis a betegsége miatt többször kórházba került, volt egy nagyobb műtéte is, hiszen egy súlyos betegséggel kellett szembenéznie, a lupusszal, amiből barátnője segítségével lábalt ki, aki felajánlotta neki veséjét és ezáltal Selena sikeresen a gyógyuló státuszba került. Persze voltak az elmúlt időszakban közreműködései (Taki Taki) vagy zenéi, például a a „Lose You To Love Me” vagy a „Look on Her Now, amik a Rare címmel ellátott albumán a 13 dal közt szerepel.

Nektek mi a kedvencetek a 2020-as év első heteiből?

Hozzászólások