Életmód

A leghasznosabb ajándékok újszülöttek számára

Sok esetben nem tudjuk eldönteni, hogy mit is vigyünk újszülöttnézőbe. Az biztos, hogy valami hasznos, stílusos és egyedi meglepetést szeretnénk átadni, így már csak az a kérdés, hogy mennyit enged a pénztárcánk. A pelenkázó lapok babáknak például remek megoldás lehet, egy ilyen alkalommal. De milyen egyéb praktikus apróságot vihetünk magunkkal? Ebből a cikkből minden kiderül!

Újszülött néző

Eljött a nap, amikor meglátogatjuk a család, illetve a baráti társaság legújabb tagját. Ilyenkor mindenki szereti valamivel meglepni a kismamát és persze a babát is. Üres kézzel ugye nem illik vendégségbe menni, főleg, ha egy ilyen nagy eseményről van szó. Az anyuka biztosan értékelni fogja a figyelmességet, illetve a gondosan összeválogatott csomagot. De vajon mit vihetünk magunkkal?

Pelenkázó lapok babáknak

A pelenkázó lapok babáknak egy rendkívül hasznos ajándéknak számítanak, hiszen ennek segítségével nagyban megkönnyíthető a mindennapos tisztába tétel. A felületének köszönhetően szinte pillanatok alatt végezhetünk annak letisztításával és már mehetünk is a dolgunkra. A kismama biztosan örömmel fogadja majd ezt a hasznos apróságot, amellyel nemcsak neki, hanem a babának is örömet tudunk okozni. A mintáknak köszönhetően ugyanis élmény lesz a peluscsere!

DIY meglepetések

Amennyiben van egy kis kézügyességünk, esetleg saját készítésű meglepetést szeretnénk átadni, akkor sincs minden veszve. Egy babának készíthetünk kedves feliratos body-t is, amire mi magunk varázsolhatjuk fel az aranyos szöveget. Szóba jöhet továbbá egy aranyos ajtódísz is, amelyet a monogramjából gyártunk. Függeszthetünk rá édes kiegészítőket, esetleg virágot egyaránt.

Ha tudunk varrni, akkor pedig jöhet egy gép nélkül is hamar elkészíthető plüss álatka. Egy egyszerű sablonnal szinte bárki összerakhat egy hasonló terméket, csak ügyeljünk arra, hogy a gyerkőc ne tudja szétszedni és megkóstolni.

Sok a színes gomb odahaza, amivel már úgysem tudunk mit kezdeni? Készítsünk belőle a baba számára egy aranyos képet a falra. Ez lehet egy virág, egy lufis fotó, esetleg valamilyen aranyos állatka. Csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mit is valósítunk meg belőlük.

Babacipő

Egy babacipő szintén hasznos meglepetés lehet, amely nem megszokott. Kevesen gondolkodnak el azon, hogy vajon miben is tanul meg tipegni a gyerkőc. Sokan csak egy bodyt, esetleg valamilyen egyéb ruhadarabbal lepik meg a kismamát, pedig egy cipőnek is ugyanannyira tud örülni az újdonsült család. Nem feltétlenül szükséges olyan meglepetést átadni, amit azonnal tudnak használni, hiszen sok esetben a későbbiekben is szükség van egy kis segítségre.

Összegezve

Sikerült már dönteni, hogy mit is viszel ajándékba egy kismama és a gyermeke számára? Hasznos és praktikus meglepetést adnánk át, amely távol áll a megszokottól? Akkor válasszunk a pelenkázó lapok babáknak, esetleg a különböző cipellők és DIY ajándékok egyike közül!

Hozzászólások