5 zenei hír, amiről lemaradhattál

A héten számos híresség tette közzé legújabb alkotását. Míg Jennifer Lopez újra egy spanyol dallal jelentkezett, addig Colton Haynes és Travis Atreo egy Thomas Rhett számot dolgozott fel. Nick Jonas egy kicsit újított a Remember I Told You-n, míg a Pretty Reckless és a OneRepublic teljesen új kislemezt dobtak piacra.

Jennifer Lopez nem tételenkedik, hiszen a minap egy spanyol dallal lepte meg rajongóit, amiben Gente de Zonta is közreműködik. Az alkotás a Ni Tú Ni Yo címet kapta és hamarosan a videóklip is megérkezik hozzá. JLo kicsit felidézte a régi alkozásait, hiszen még a 2000-es évek elején volt tőle megszokott ehhez hasonló spanyol szám.

Travis Atreo egy újabb feldolgozással tért vissza, amelyben a hamarosan újra színészi babérokra törő Colton Haynes a partnere. A Craving you feldolgozása pár hete látott napvilágot, amelynek eredeti verziója Thomas Rhett és Maren Morris nevéhez fűződik.

Hosszú idő után először jelentkezik új dallal a The Pretty Reckless. Tavaly nyáron jelent meg a legutóbbi nagylemezük, azóta viszont a turné miatt nem hallattak magukról. A Taylor Momsen által vezetett négytagú banda július 1-jén tette közzé a Back to the River című rock dalát, amiben Warren Haynes is hallható.

Bár a Jonas Brothers jó ideje feloszlott, a tagok nem tétlenkednek. Míg Kevin családot alapított, addig Joe saját bandában tevékenykedik, Nick pedig szólóban alkot, ami mellett a színészi karrerjét sem hanyagolja. Most épp egy újabb dalt jelentetett meg, amihez már a videóklipp is elkészült. A Remember I Told You című alkotásban Anne-Marie és Mike Posner is közreműködik.

A Thunder után egy újabb lehetséges sikerszámmal lepte meg a nagyközönséget a One Republic. A Truth the Power június 29-én debütált a YouTube-on, de azóta már több, mint egymillióan kíváncsiak voltak a szerzeményre. A stílus a megszokott, imidzshez passzoló, világrengető.

Hozzászólások