FilmekMédia

5 idegesítő embertípus a moziban

Ha te is szeretsz moziba járni, biztosan találkoztál már olyan emberekkel, akik zavaróak, idegesítőek voltak a film alatt. Minden vetítésen akad legalább egy nem kívánatos személy. Összegyűjtöttünk párat a mozi legidegesítőbb alakjaiból.

1.) A telefonozó

Azzal semmi gond nincs, ha valaki éppen csak rápillant az időre a mobilján, vagy elfelejtette lenémítani. A telefonozó a film alatt részletes beszámolást tart a barátainak a filmről, vagy éppen a mellette ülőkről. Szétoszt pár lájkot Facebookon és Instagramon, ellenőrzi, hogy kapott-e új sms-t, aztán a film utolsó 10 percében figyel. Miután távozott, természetesen kiposztolja, milyen borzalmas élményben volt része.

2.) A hangosan evő

Sokan szeretünk enni a film alatt, egy kis popcorn-t, vagy nachos-t. Ez az embertípus viszont az otthonról csomagolt, lehetőleg fokhagymás, vagy halas salátáját csámcsogja olyan hangosan, hogy fogalmad sincs, miről beszélnek éppen a filmben. Miután a főétellel végzett, nasinak egy kis chipset is eszik, persze a zacskóból.

3.) A mindent megvitató

A moziban nem meglepőek az egyszer-egyszer elhangzó felkiáltások. A horrorfilmeknél a sikítások, nyöszörgések is megszokottak, de a mindent megvitatóban egy kritikus veszett el. Ez a kritikus nem vár a film végéig; minden egyes jelenet után rövid beszámolót tart a szomszédjának a film erősségeiről, gyengeségeiről, arról, hogy mi tetszett neki éppen. Az sem akadályozhatja meg, hogy egyedül jött; lehet, hogy legközelebb te leszel az áldozata.

4.) A filmmel nem törődő

Ez az ember nem a filmért jött. Társasági életet élni, ismerkedni, az exe elől menekülni, mindegy, csak a mozi nem érdekli. Nem jár egyedül, mindig van vele valaki, akivel részletesen meg tudja tárgyalni, mit tett vele a nője/barátja, hogy mit evett tegnap reggelire, az élete minden részletét. Általában készül egy selife is, mozizós nap felirattal, hogy mindenki tudja; ő imád mozizni.

5.) Az érzelmekkel túlfűtött

Az érzelmekkel túlfűtött nagyon hasonló a mindent megvitatóhoz. Neki nincs szüksége egész mondatokra, vagy ha mégis, csak tőmondatokban beszél. Az “Aha!” , “Ezt végig tudtam”, és a “Nemár!” a legismertebb szállóigéi. Nem szerencsés, ha éppen egy csavarokkal teli történetet nézünk mellette, biztosak lehetünk benne, hogy minden hatást fog gyakorolni rá.

+1.) Az idegeskedő

Az idegeskedő embertípus pedig az a néző, aki a fentebb említett személyek viselkedésén zsörtölődik. 🙂

forrás: weheartit, pixabay

 

 

 

Hozzászólások