Stílus

4 ékszer az őszi trendek jegyében

Az idei őszi és téli szezon ékszerdivatja egy kicsit sem a kifinomultságáról lesz híres. 2021-ben a feltűnő formák, színek és tónusok kerülnek előtérbe, ami a kiegészítőket illeti. Lehet szó nyakékről Swarovski kristályból, esetleg oversize darabokról, a lényeg, hogy a többi ember figyelmét azonnal magunkra vonjuk. Lássunk pár ékszer az őszi trendek jegyében!

1. ékszer: A mindig stílusos gyöngyök

A gyöngyös darabokkal esélytelen, hogy mellé nyúljunk. Ezek mindig különlegesek és egyediek lesznek, egyszerűen csak jól kell tudni őket variálni az outfittel. Évek óta, hogy a gyöngyök a régimódi elegancia világából ismét visszatértek a mindennapokba. A legtöbb tervező nem véletlen alapoz erre, hiszen egyre többen gondolják újra ezeket a karakteres kiegészítőket. Most ismét szokatlan mintákkal, formákkal és szabálytalan anyagokkal dolgoznak, amik a divatvilágban egyre kelendőbbek. Kiválóak alkalmakra, de a hétköznapokban is tökéletesen megállják a helyüket.

2. ékszer: Oversize nyakék Swarovski kristályból

Az oversize divat nemcsak a ruhák világába tört be, hanem jelen van az ékszerek között is. A nyakék Swarovski kristályból egy remek választás az ideig őszre, hiszen feltűnőek és elegánsak is egyben. Az egyik legerősebb irányzat megjelenik továbbá a fülbevalókon, a karkötőkön, de még a gyűrűkön is. A legtöbb oversize darab nem túl színes, ám annál nagyobb és feltűnőbb. Mivel azonban ezek a típusú kiegészítők igencsak túlzók, egy szetten belül két hasonlót ne vegyünk fel.

3. ékszer: Méretes, azaz a statement fülbevalók ideje

Eljött az idő, hogy ismét előtérbe kerüljenek a nagyobb, statement fülbevalók, amelyek szinte az egész estét meg tudják határozni. Jöhet tulajdonképpen bármi, ami szem és szájnak ingere. Legyen szó extravagáns formákról, különleges szín- vagy anyaghasználatról, a legtöbb fülbevalót mindenképpen érdemes kipróbálni. Ehhez azonban – ahogy az oversize kiegészítőkhöz is -, érdemes inkább egyszerűbb gyűrűt, láncot vagy karkötőt választani.

4. ékszer: Színes és díszes karikák

Idén is velünk lesznek a tavalyi év nagy slágerei, a karika fülbevalók, amiket az őszi és a téli hónapokban egyaránt viselhetünk. Jöhetnek a vastagabb, a kisebb és nagyobb méretű, illetve a színes modellek is, a lényeg, hogy a szettből ne maradjon ki a karika. Az uralkodó szín ebben az esetben az arany, aminek nagy előnye, hogy szinte bármihez jól passzol.

Összegezve

Vannak olyan divatirányzatok, amelyek a tavalyi évből maradtak ránk, de akadnak újak is az ékszerek területén. A nyakék Swawrovski kristályból például egy remek választás az őszi és téli hónapokra. Emellé nem árt beszerezni pár arany karikafülbevalót, vagy pedig egy oversize kiegészítőt.

Hozzászólások