Zene

21. Század Kiadó a Spotify-n!

Úgy tűnik, hogy semmi sem szabhat határt a könyves tartalmaknak! A 21. Század Kiadó ugyanis nemcsak a Facebook, Instagram és a TikTok felületeit hódította meg, de immár elérhető a Spotify alkalmazáson is!

A kiadó közleménye szerint a csatornán elérhetőek lesznek az egyes kötetekhez hangulatban kapcsolódó playlistek, a könyvekben konkrétan megjelenő zeneszámok listája, filmadaptációk zenéi, valamint szerzők, műfordítók vagy akár a főszerkesztő kedvenc zenéi.

Melyik album ihlette Jonathan Franzent a Keresztutak írására? Milyen zenéket hallgat Gy. Horváth László fordító, és miket ajánl az általa fordított Háború és békéhez? Milyen zenéket hallgathattak Hemingway Vándorünnepének Párizsában? Milyen dalokat szeret Matthew McConaughey, a Zöldlámpa szerzője? Milyen lehet Coetzee A lengyel című könyvét a kötetben is megjelenő komolyzenei dallamokat hallgatva olvasni?

A 21. Század Kiadó Spotify-csatornájának elindításával egy nyereményjáték is kezdetét vette. A kiadó egy közös playlist szerkesztésére invitálja olvasóit, melynek címe Olvasóink ajánlják olvasáshoz lesz. A feladat pedig az alábbi:

Küldd el nekünk 3 kedvenc, olvasáshoz illő dalodat, és nyerd meg az értékes könyvcsomagunkat!

További részletek a kiadó Facebook-oldalán!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?