FilmekMédiaSorozatokZene

Minihírek

Érkezik a Top Gun 2. része. Tom Cruise a minap jelentette be, hogy az 1986-ban bemutatott első epizódnak hamarosan érkezik a folytatása. Annak idején a film annyira sikeres volt, hogy nemcsak Golden Globe-díjat zsebelhettek be, hanem több Oscart is hozott a készítőknek. (Legjobb zene, Legjobb effektusok, Legjobb vágás, Legjobb hang) A hírek szerint valószínűleg jövőre kezdik el forgatni.

Camila Cabello decemberben lépett ki a Fifty Harmony lánybandából. Azóta számos előadóművésszel működött közre, majd pár napja az első önálló videóklipje is napvilágot látott. Az énekesnő a Billboard Music Awardson is tiszteletét tette és elő adta első szólódalát.

Elstartolt Nikki Reed saját ruhamárkája. A színésznő igencsak sokoldalú, nemcsak a filmek világában mutatja meg tehetségét, hanem tervezőként is tehetséges. Ráadásként hamarosan érkezik első lemeze, aminek felvételekor férje, Ian Somerhalder jelen volt, hiszen minél több időt szeretne tölteni terhes feleségével.

Jim Parsons és Todd Spiewak alig egy hete házasodtak össze, már el is utaztak nászútjukra. Több képet közzétettek, ahol csak úgy árad belőlük a boldogság. A színész és párja tizennégy év után mondta ki a boldogító igent New Yorkban.

Forrás: https://reset.com/
https://myempresschic.files.wordpress.com/
http://www.etonline.com/

Hozzászólások