Minihírek #5

Véget ér a The Originals. A sorozat kreátora Julie Plec jelentette be a hírt, miszerint az 5. évaddal lezárul a széria. Instagram profilján még egy búcsúlevelet is írt, amiben megkérte a rajongókat, hogy segítsenek elbúcsúzni a Mikaelson családtól. Ami a befejezést illeti, a nyitányban újabb öt évet ugrunk az időben, így Hope tiniként tér vissza, akit már Danielle Rose Russell (17) alakít majd a folytatásban. Emellett Candice King (Caroline) és Matt Davis (Alaric) is feltűnik az utolsó szezonban, amely tavasszal érkezik a befejező, 13 résszel.

Július 30-án érkezik a Teen Wolf utolsó 10 része. Ehhez kaptunk egy újabb előzetest, amelyben több visszatérő szereplő jelen lesz. Köztük van Colton Haynes, Charlie Carver és Tyler Hoechlin is. Azt szintén megtudtuk, hogy nekik központi szerepük lesz a történet lezárásában, így már biztossá vált, hogy nem csak egy rész erejéig tűnnek fel végjátékban.

Megjelent Demi Lovato legújabb videóklipje. A dalpremier után várható volt, hogy hamarosan érkezik a kisfilm a Sorry Not Sorry-hoz. Nem is kellett sokat várni, hiszen a napokban felkerült a youtube-ra, ahol azóta már több millióan tekintették meg az alkotást. A házibulis klipben feltűnik többek között Jamie Foxx, Paris Hilton és Wiz Khalifa is.

Új könyvvel érkezik J.K.Rowling. A tavaly nyáron megjelent Harry Potter és az elátkozott gyermek után, idén ősszel további három kötet kerül ki az írónő kezei közül. Kettő címe Harry Potter: A History of Magic, azaz Harry Potter: A mágia története lesz, míg a harmadik a Harry Potter és az azkabani fogoly illusztrált változata. Az alkotások októberben látnak napvilágot, de pontosabb dátum még nincs.

Forrás: starity.hu
media3.s-nbcnews.com

Hozzászólások