Média

Minihírek #16

Beyonce a leggazdagabb énekesnő! Nemrég tették közzé azt a listát, amelyen azok az előadók szerepelnek, akik a legtöbbet keresték az utóbbi évben. Az első helyet Beyonce szerezte meg, ezzel letaszítva a trónról Taylor Swiftet. Lemonade albumának köszönhetően 104 millió dollárra tett szert, míg a második helyet megszerző Adele “csak” 69 millió dollárt gyűjtött be. A dobogó harmadik fokára 44 millióval Ms. Swift került, aki talán még így sem fog sírni, főként, hogy jövőre valószínűleg ismét megszerzi az első helyet új albumának köszönhetően.

Selena Gomez szőke tincsekre váltott! Az énekesnő az American Music Awardson mutatta meg legújabb hajkoronáját, amely már más színben tündököl. Az itt előadott dalról és produkcióról a hajával ellentétben szinte csak negatív visszhangja van. A playback és az érdekes öltözet nagyban befolyásolta a róla kialakított képet az elmúlt időszakban. Ennek ellenére másnap újult erővel jelent meg a Lupus Gálán, ahol beszédet is mondott a betegek és a résztvevők számára.

Megjelent Hailee Steinfeld legújabb klipje! Az énekesnő Florida Georgia Line-el közös alkotása már több hete megtalálható a világhálón és spotify-on is, ám az ehhez tartozó videó még csak most került fel youtube-ra. Hailee nem tétlenkedik, hiszen hamarosan a Tökéletes hang 3. részében is feltűnik, ugyanis december 28-án a mozikban bemutatják a sorozat folytatását.

Itt a Hotel Transylvania 3. részének előzetese! A mese harmadik részének bemutatójára sajnos még várni kell, hiszen csak 2018. július 13-án kerül a mozikba, ám az első trailert már most megkaptuk. Esszerint főhőseink egy hajós kiránduláson vesznek részt, ahol az ifjú pár is feltűnik. Dracula hangját továbbra is Adam Sandler kölcsönzi, míg Mavist Selena Gomez szólaltatja meg.

Forrás: https://onlineacademiccommunity.uvic.ca/
https://www.usmagazine.com/

Hozzászólások