Filmek

Már forgatják a 365 nap folytatását

Tavaly debütált a Netflix filmje a 365 nap. Blanka Lipinska regénye alapján készült adaptáció elég megosztó lett a közönség körében, akadnak rajongók és olyanok is, akik a műsor betiltását követelték. A 365 nap azóta is látható, mi több, hamarosan jön a folytatás. 

2020 áprilisában került fel a Netflixre a maffiatörténet, egy kis szerelemmel és erotikával megfűszerezve. Akkor a kritikusok hangot adtak a véleményüknek, elég negatívan értékelték a filmet. Ám a nézők nagy többségében viszont sikert aratott Massimo és Laura kapcsolata. Blanka Lipinska lengyel írónő trilógiájának soron következő része a 365 nap 2. – Az a nap címet kapta.
Ebben a filmben minden az emberrablás körül forog majd, illetve egy új férfi bukkan fel Laura életében.
A 365 nap ott ért véget, hogy Laura autója egy barlangba hajt be, majd megjelennek a rendőrök. A soron következő könyv fülszövege szerint a következőkre lehet számítani az adaptációban.

Laura Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja…
A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsenek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.

 

A pandémia miatt sajnos a forgatások is elcsúsztak. Egyrészt rossz hír, hogy később fog bemutatásra kerülni a következő rész, viszont a hírek szerint az utolsó filmet is leforgatják most.  Az első forgatási napról a 365 nap főszereplőjét alakító Michele Morrone is posztolt instagramjára.

Így már biztos, hogy a szicíliai maffia fejét, Massimo Torricelli karakterét alakító Michele Morrone visszatér. Akárcsak a partnere, Anna Maria Sieklucka Laura Biel szerepében. Látható lesz még Magdalena Lamparska, illetve csatlakozik a stábhoz Simone Susinna modell is, aki Nacho-t fogja alakítani. A rendezői székbe újra  Barbara Bialowas és Tomasz Mandes ülnek majd.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a Netflix mikor mutatja be pontosan a filmet, ahogy azt sem, hogy esetleg lehetőséget kapnak a rajongók arra, hogy moziban tekinthessék meg a következő részt. Ami biztos, hogy a forgatások már Lengyelországban elkezdődtek, illetve, hogy 2022 nyaráig biztosan láthatjuk majd az 365 nap második részét.

Ti várjátok már a folytatást?

Hozzászólások