Filmek

Karácsonyi különkiadással készültek a Deadpool alkotói

Decemberben érkezik a Deadpool karácsonyi verziója, amely a második résznek egy családbarát, gyermekek számára is nézhető film lesz.

Amint tudjuk Ryan Reynolds imád Deadpool szerepébe bújni, most pedig külön öröm a számára, hogy a gyerekek is beülhetnek az amúgy eléggé véres jelenetekkel tarkított Marvel filmre. Ez a verzió ugyanis egy különkiadás lesz, amellyel a fiatalabb korosztálynak szeretnének kedvezni, így a 13 évesek már szülői felügyelettel jegyet vehetnek a karácsonyi részre.  A pláne az egészben, hogy A herceg menyasszonya című film gyermekszínésze is szerepelni fog a filmben – az előzetesben láthatjuk -, hiszen Reynoldsnak ez volt az első  kikötése, hogy részt vegyen a karácsonyi verzióban. A felnőtté vált Fred Savage újraéli a fentebb említett film kultikus jelenetét, miközben Deadpool egy mesekönyvvel ül a férfi mellett, aki gyaníthatóan nem önszántából hallgatja a szuperhőst. Természetesen a gúnyos, már- már vicces poénok is röpködni fognak.

A Deadpool 2. részének gyermekbarát változatában újra láthatjuk majd Tini Torpedót, Kábelt, Kolosszust és Dominót is, de Dopinder, a taxisofőr is felbukkan az előzetes alapján.

Ryan második feltétele pedig az volt, hogy a bevétel egy részét a rák megelőzésének kutatásával foglalkozó alapítvány kapja, ami valljuk be nemes feladat.

Sajnos azonban mi magyar rajongók nem annyira örülhetünk, mivel a Deadpool karácsonyi különkiadását csak külföldön vetítik,  Amerikában december 12-én kerül majd a mozikba. Az azonban biztos, hogy újdonságokat és új jeleneteket is tartogat a film, melyet David Leitch rendezett.
Reméljük azért hazánkba is eljut az Once Upon A Deadpool.

 

 

Hozzászólások