Könyvek

Japán kortárs regény érkezik a General Press Kiadónál!

Jó hír érkezett a Mielőtt a kávé kihűl rajongói számára. A General Press Kiadó ugyanis már január közepén elhoz nekünk egy Kavagucsi Tosikadzu regénysorozatához nagyon hasonlító japán regényt, melynek címe A Kamogava Kifőzde lesz!

A történet középpontjában egy csendes kiotói mellékutcában megbújó különleges étterem áll. A Koisi és édesapja, Nagare által vezetett kifőzde extra ételeiről híres, amik nemcsak az ízeik miatt kiemelkedőek. Az apa-lánya páros páratlan nyomozói készségeit felhasználva képes újraalkotni bármilyen ételt vendégeik múltjából, hogy aztán ezen fogások segítségével a betérők képesek legyenek újra felidézni egy-egy kulcsfontosságú emléküket vagy éppen tovább tudjanak lépni a jövőbeli boldogságuk felé.

A fülszöveget olvasva az embernek akaratlanul is eszébe jut Kavagucsi Tosikadzu Mielőtt a kávé kihűl című regénysorozata, így akik szerették azt a sorozatot, valószínűleg ezt a könyvet is imádni fogják majd.

Várható megjelenési idő : 2024. január 15.

A kötetet pedig akár már most elő is rendelhetjük a kiadó oldaláról!

Kasivai Hiszasi – A ​Kamogava Kifőzde

Melyik az az étel, amiért bármit megtennél, csak hogy még egyszer megkóstolhasd?

Egy csendes kiotói mellékutcában van egy különleges étterem. A Koisi és édesapja, Nagare által vezetett kifőzde csodálatosan extravagáns ételekkel kényezteti a vendégeit. Ám nem ez a fő ok, amiért érdemes hozzájuk betérni…
Az apa-lánya páros ugyanis másféle szolgáltatást is nyújt. Zseniális nyomozói képességeik birtokában képesek újraalkotni egy-egy ételt a vendégeik múltjából: olyan fogásokat, amelyek a kulcsot jelenthetik az elfeledett emlékek felidézéséhez vagy a jövőbeli boldogság megtalálásához. Legyen az marharagu vagy makrélás szusi – az idő homályába vesző receptek étterme kapcsolatot teremt a múlttal, és utat mutat egy szebb élethez.

Hozzászólások