MédiaSorozatok

Érdekességek és spoilerek a Dynasty második évadából

Október 12-én elstartol a Dynasty második évada. A sorozatot olyan alkotók készítették, mint Josh Schwartz és Stephanie Savage  akik megálmodói voltak a Gossip Girlnek illetve a Narancsvidéknek is.

Tekintsünk kicsit vissza a múltba.

A Dynasty egy 1981-ben készült sorozat , mai köntösbe való burkolása, hiszen 30 év alatt a világ is jócskán megváltozott. Akkoriban például Steven Carringtont az a Jack Coleman  játszotta, aki a Hősök című sorozatban is szerepet kapott. A többi színész leginkább ezzel a sorozattal futottak be, ezzel váltak híressé.

Különbség azonban, hogy az új verzióban Sammy Jo egy meleg srác, miközben a korábbi verzióban a karaktert Heather Locklear  , a Melrose Placeből ismert színésznő alkotta meg.

A történet cselekménye szerint Fallon Carrington egy híres és gazdag család gyermeke, aki apja cégénél szeretne igazgatói babérokra törni. Számára úgy tűnik, hogy ez kivitelezhető és reménykedik is benne, ám nem várt eseménnyel találja szembe magát. Édesapja nem a kinevezése miatt hívja össze a családot, hanem, hogy bemutassa új és fiatal feleségét. A nő azonban nem a pénzre pályázik, szereti a férfit, mégis Fallon – aki ravasz, számító – mindenáron  azon van, hogy keresztbe tegyen az újdonsült feleségnek.

Az első évadban bonyolódtak a szálak: a kezdeti konfliktus után, Fallon már-már  megbékélt Cristallal, aki végül saját családja miatt kerül kényes helyzetbe, veszélybe sodorva ezzel a Carringtonékat. Steven, unokatestvérében Sammy Jo-ban találja meg a szerelmet. Colby család a Carrington vagyonra pályázik tervüket pedig igyekeznek végrehajtani, ám Fallon minden ármányt megakadályoz. Az évad Steven esküvőjével záródik.

 

Míg Angliában október 12-én lesz a második évad premierje, az USA-ban várniuk kell a rajongóknak szombatig.

Az első évad egy robbanással ért véget, ahol többek élete megpecsételődött: Cristal, Claudia, Steven, Alexis Carrington és Michael Culhane is a házban voltak, az ő sorsuk kérdéses.

Nem sok hasznos információt osztottak meg a készítők a második évaddal kapcsolatban, de ami biztos, hogy Sammy Jo és a Colby család  visszatér a második évadban. Akárcsak Elizabeth Gillies, Fallon Carringtonként illetve testvére, Steven is látható lesz az új epizódokban. A kérdés már csak az, hogy mi lesz Cristallal? Az őt alakító Nathalie Kelley egy interjúban mondta el a második évaddal kapcsolatos véleményét. “Nem fogok visszatérni…. Nem olvastam semmit sem a második évadot illetően.” Azonban még egy rejtélyre fény derült, ugyanis Nathalie a továbbiakban nem vállalja Cristal szerepét, ezért Ana Brenda Contreras fogja őt alakítani.

Vajon a sorozat készítői egy nagy meglepetéssel fogják visszahozni őt a sorozatba? Lehet, hogy a második évadban nem láthatjuk Mrs. Carringtont? Esetleg Cristal nem is éli túl a lövést és a tüzet? Hamarosan minden kiderül…

Hozzászólások