Média

Decemberben látható a 44 éves Ryan Reynolds új filmje

Ryan Reynolds igazi showman, de természetesen színészként sem utolsó. Legújabb filmje decemberben debütál majd a mozikban. A három gyerekes családapa a mai napon ünnepli 44. születésnapját, mi pedig néhány érdekességet is. hoztunk róla.

1. Ryan Reynolds Kanada nyugati részén, Vancouverben született. Második névként a Rodney-t kapta. Beceneve az R.R. Családja igen nagy, hiszen négyen vannak fiú testvérek, legidősebb bátyját a szülei örökbe fogadták, mert  azt hitték nem lehet gyermekük. Édesapja rendőr, testvérei közül is ketten ezt a pályát választották.
2. Ryan karrierje a Hillside kanadai szappanoperával kezdődött 1991-ben. Ezután a Két pasi meg egy csajszi  főszerepét kapta meg. Szerepelt még a Sabrina, a tiniboszorkány, a Hidegvérrel és az X-aktákban is.

3. Legkiemelkedőbb filmjei közé tartozik a Buliszerviz, a Zöld Lámpás, X-Men kezdetek: Farkas vagy a Deadpool.
4. A romantika is közel áll hozzá, akárcsak a vígjáték, hiszen remekül alakított a Nász-ajánlatban, a Sokkal több mint testőrben, és az Apósok akcióban is.
5. Ryan Reynolds-ot sokan a humoráért kedvelik, imád viccelni, trollkodni. Legszívesebben feleségét, a Gossip Girl-ből ismerős Blake Lively-t szereti ugratni a közösségi oldalain. Ezen kívül, barátja Hugh Jackman is vevő az efféle poénokra.
6. Kedvesével Blake-el 2012-ben házasodtak össze, előtte Alanis Morissette-el is járt jegyben, illetve nem sokkal később feleségül vette Scarlett Johansson színésznőt, akitől 2011-ben vált el hivatalosan.

7. Ryan szeret utazni és motorozni, imádja a Green Bay Packers focicsapatot, de például jótékonysági célból 2008-ban maratont is futott.
8. 2010-ben a People Magazin a legszexibb férfinak választotta.
9. Ryan egyébként több márka reklámarca is lett: a Hugo Boss és a Marks and Spencer is felkérte őt.

10. Soron következő filmje, a Free Guy, melynek sztorija, hogy egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Ryan a Srácot fogja alakítani, mellette szerepet kapott még a Megszállottak viadala sorozatából ismert, Jodie Comer vagy a Thor: Ragnarök filmben látható Taika Waititi. A film december 10-én kerül bemutatásra. 

Hozzászólások