MédiaSorozatok

A S.H.I.E.L.D. ügynökei májusban visszatérnek

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2013 szeptemberében mutatkozott be az abc csatornán. Ez a legelső Marvel széria, amely szoros összeköttetésben áll a filmes produkciókkal, hiszen egy univerzumban játszódnak. A sorozat történetének középpontjában a mozikból már jól ismert szervezet, a S.H.I.E.L.D. áll, melynek vezetője a Clark Gregg által megformált Phil Coulson.

A széria első két-három évada hatalmas sikert aratott a nézők körében, ám a további Marvel sorozatok megjelenésével a lelkesedés az emberek részéről némileg alábbhagyott. Az ötödik évad közben többször felmerült a rajongókban, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökei talán már nem érik meg a 6. évadot. Nem sokkal később kiderült, hogy Coulsont és csapatát egyáltalán nem kell félteni, hisz nem csak a hatodik, de a hetedik szezont is berendelte a csatorna. A korábbiakhoz képest az epizódszámokat ugyanakkor nagy mértékben lecsökkentették, így várhatóan az újonnan induló évadban mindössze csak tizenhárom részre számíthatunk. Bár pontos dátumot még nem osztottak meg az emberekkel, azt már biztosan lehet tudni, hogy a sorozat májusban tér vissza a tévéképernyőkre.

A készítők részéről még az az információ is napvilágot látott, hogy az ötödik évad zárójelenete után egy éves ugrás következik, és azt is megerősítették, hogy Clark Gregg karaktere, Phil Coulson, valóban halott. A márciusban érkező Marvel kapitányban ölti magára utoljára ezt a szerepet. A színész ugyanakkor nem távozik a sorozatból, továbbra is meghatározó elem marad. Erről ő maga mesélt egy interjúja során.

Nagyon furcsa. Habár Coulson karaktere eddig is folyamatosan fejlődött és az írók mindig mutattak valami újat a személyiségéből, mégis nagyon hozzászoktam. Most egy másik, különösen misztikus személy bőrében találtam magam, aki nem Phil Coulson. A rejtély amögött, hogy ki is ő pontosan és miért néz ki így az igazán óriási és elképesztő. Szerencsés vagyok, hogy eljátszhatom ezt a szerepet. 

forrás

Hozzászólások