A nagy Cinema Pink teszt

A Cinema Pink idén nyáron érkezett Magyarországra. A török cég a Mammut 1-ben és 2-ben, valamint a Mom Parkban kezdte kialakítani mozitermeit. Egyelőre a Mammut bevásárlóközpontban van készen, mi is ide látogattunk el az Az vetítésére. Kényelmes bőrfotelekkel, hatalmas terekkel, páros székekkel, és különleges retro dizájnal ígérnek luxus moziélményt a nézőknek. De vajon tényleg ennyire kényelmes a Cinema Pink?

Kezdjük az elején, a jegyfoglalásnál. Itt egy óriási probléma akad, mégpedig az, hogy nem rendelkeznek honlappal, ahol online van lehetőségünk lefoglalni a székeinket. Telefonon van erre lehetőség, és szerencsére az ügyintézés gyorsan és megfelelően működik így, de az internetes jegyfoglalást és jegyvásárlást fontos lenne lehetővé tenni, ugyanis manapság az ember mindent ilyen módon intéz. Itt kényelmesen akadtak szabad helyek, a konkurenciánál már nem volt hely az előadásra.

A külső dizájn egyébként fantasztikus. Különleges fotelek és székek várnak az előtérben, a termek előtt pedig könyvektől roskadozó polcokat láthatunk. A falak és a járólap fekete, ezért mindig hangulatos, akkor is, ha nem estére választjuk ezt a programot. Ezeknek az elemeknek köszönhetően nagyon retro hatást kelt, ez kifejezetten tetszett nekünk. Ahol a jegyet eltépik, – ami egyébként egy blokk-szerű papírdarab – nagyon nincs kialakítva sajnos, nincs pult, csupán egy dolgozó áll egy bárszék mellett. A mozitermek külseje nagyon magával ragadó. Barna falak, hatalmas, kényelmes bőrfotelek és különlegesen kialakított legelső sorok kápráztatják el a mozizókat. Legelöl hátradönthető székekkel élvezhetjük a vetítést.

Régebben gondot jelentett, hogy nem volt pohártartó, de ezt szerencsére megoldották. A vetítés 3-4 percet késve keződött el, és néha akadtak hangosítási problémák, de ezek nem rondítottak jelentősen az élményen.

A büfé még egy óriási pozitívum, ugyanis végre újra élvezhetjük a Coca-cola, Fanta, Sprite ízeit, ami, azért valljuk be, sokkal jobb a Mirindánál. Az itt dolgozó személyzet végig mosolygós, kedves és segítőkész volt, ami természetesen még többet dob az élményen. Az üdítők nem voltak túlvizezve, és a négy literes popcornt is gond nélkül elfogyasztottuk.

Ár-érték arányban megfelelőnek tartom, diákkedvezménnyel 30 forinttal jöttünk ki olcsóbban. A büfé árai sem térnek el jelentősen a konkurenciától. Mindenképpen ajánlom a mozi szerelmeseinek, a térdfájósoknak (itt nyugodtan kinyújthatod a lábad), és mindenkinek, aki egy kellemes, filmezős kikapcsolódásra vágyik Budapesten.

Hozzászólások