A gyöngy az új divat

Az elegáns viselet: A gyöngy

2017 őszén robbant be a gyöngydivat a hazai piacra, de akkor még nem volt annyira nagy hype és nem árasztotta el az összes tini és fiatal felnőtt gardróbját, de ez, mára már megváltozott. Ha éppenséggel rámegyünk egy-egy weboldalra, legyen az külföldi vagy magyar, ilyen szépségek fogadnak minket. A  pici ékszerféleségek egy egyszerűbb ruhát is könnyen elegánssá varázsolnak és számos lehetőségünk van arra is, hogy hogyan is lehet a tört-fehér kiegészítőket variálni.

A kezdetben olcsó árai, ám felső kategóriásnak tűnő árui miatt népszerűvé vált Zara üzlet sem maradhatott ki a jóból, megtaláltok náluk számos, egyszerű kötött pulcsit, amiken hol a váll, hol a mellrészen ékeskednek a vajszínű bogyók. A kifinomult és az extrémebb divat keveredéseként a márka kínálatában szemet szúrhat a szintén gyöngyökkel díszített bakancs is. Egyszerre stílusos, vad és ízléses ez a darab. A januári 50%-os leárazások során a Stradivarius üzleteiben is találhattok pénztárcát, clutch-okat, svájci sapkát, inget, kötött ruhadarabokat és akár farmerdzsekiket is ebben a stílusban. Ezt a divatot annak ajánlanám, aki inkább a visszafogottabb, letisztultabb öltözködést kedveli és a hétköznapi outfit-jét ilyen formában kívánná megújítani.

A kreatívabb személyek maguk is nekiállhatnak a saját gyöngyös kollekciójuk megalkotásához, ez a módszer bár időigényesebb, de biztosak lehetünk abban, hogy az utcán nem jön velünk szemben az általunk gyártott ruha. A művelet némi varrásszakértelmet követel, ami nem mindenkinek kedvez, de ami biztosan plusz pont, hogy így sokkal költséghatékonyabbak lehetünk még úgy is, hogy akár több zacskónyi díszre lesz szükségünk. Nagyon sok remek textilragasztó is kapható a hobbiboltokban, így aki nem éppen ügyeskedik a szabás-varrás területén, az is megpróbálkozhat a ” Csináld magad!” módszerrel.

Shein.com

Zara-gyöngyös csizma/bakancs

Stradivarius

H&M-gyöngyös farmer

Stradivarius- online már nem kapható, de az üzletekben akciósan kifogható

Hozzászólások