6+1 könyvadaptáció, amely 2019-ben kerül bemutatásra

Bár a magyar mozik még mindig le vannak maradva az amerikai könyvadaptációk kapcsán, minket ez nem nagyon hat meg. Aki már egy szinten tud angolul, egyre jobban beleveti magát az eredeti nyelven készült alkotásokba, hiszen nem győzi kivárni, hogy felirat, netalántán szinkron készüljön hozzá. Viszont akad olyan is, amik még egészen belátható időn belül bemutatásra kerülnek, ezeket gyűjtöttük most nektek össze egy csokorba. Az alábbiakban tehát a 2019-es magyar szinkronos könyvadaptációkat soroljuk fel!

Egy kutya hazatér (január 10.)

A történet középpontjában egy bátor eb, Bella áll. A kutya messzire kerül otthonától, és az egész országot bejárva keresi meg gazdáját.

Főszerepben: Kimi Alexander, Farrah Aviva, Chris Bauer és Rolando Boyce.

A Nap is csillag (május 16.)

A mozi két tinédzser köré épül, akik azelőtt ismerkednek meg, hogy a lány családját Jamaicába deportálná az állam. Azt a kérdést feszegeti, hogy mire elég egy nap?

Főszerepben: Yara ShahidiCharles MeltonFaith LoganGbenga Akinnagbe és Jake Choi.

Egy kutya négy útja (június 6.)

Ismét egy kutyás történet, amely középpontjában egy olyan eb áll, aki azon gondolkodik, hogy mi az élet értelme? Mindeközben folyton újjászületik és embertársain segít.

Főszerepben: Dennis QuaidBetty GilpinJosh GadMarg Helgenberger és Abby Ryder Fortson.

 

Az 2. (szeptember 5.)

Az alkotás második részére 27 évet ugrunk az időben, amikoris a Vesztesek egykori tagjai már felnőttek, elköltöztek, ám újra vissza kell jöbbiünk a városba, mert Pennywise visszatért kísérteni.

Főszerepben: James McAvoyJessica ChastainBill SkarsgårdSophia Lillis és Finn Wolfhard.

Nő az ablakban (október 3.)

A könyv alapján készült történet egy egrofóbiás nőről szól, aki new yorki lakásából kémkedik az új szomszédjai után. Egy este azonban egy erőszakos esemény szemtanúja lesz. Vajon mit tesz ezt követően? A misztikus drámából többek között erre is fény derül.

Főszerepben: Amy AdamsGary OldmanJulianne MooreWyatt Russell és Fred Hechinger.

Eltörölt fiú (Eredetileg már tavaly bemutatták volna, de egyelőre nincs róla információ.)

A sztori egy tiszteletes fiáról szól, akit arra kényszerítenek, hogy részt vegyen az egyház meleg visszatérítő programjában.

Főszerepben: Nicole Kidman, Lucas Hedges, Russell Crowe, Madelyn Cline és Victor McCay.

+1: The Umbarella Academy (február 15.)

Ezek mellett természetesen a Netflix sem tétlenkedik, hiszen érkezik a The Umbarelly Academy című sorozat. A Gerard Ways képregénye alapján készült alkotás egy nagyhatalmú családról szól.

Bár a Netflixről nem igazán szoktak szinkronos alkotásokat bemutatni (főleg nem szériákat), nagy eséllyel lehet hozzá felirat, ezért is került bele a listába. Reménykedjünk, mert egy nagyon ígéretes történetről van szó, mégha nem is láthatjuk mozivásznon.

Főszerepben: Aidan GallagherCameron BrittonEden CupidCameron Brodeur és Tom Hopper.

Hozzászólások