Zene

Visszatért: Avril Lavigne – Bite me

Az igazi Avril Lavigne visszatért! A pop-rock stílusú zenész 2021. november 10-én új dalt adott ki az Elektra Records gondozásában, valamint ez volt Avril debütálása Travis Barker DTA Records kiadójánál.

A Bite me című szám az énekesnő hamarosan megjelenő, hetedik stúdióalbumáról származik. A zenén Travis Barker, John Feldmann és Mod Sun közösen dolgozott, Avril Lavigne pedig a következőt árulta el a dalszöveggel kapcsolatban:

Izgatott vagyok, hogy megmutathatom a „Bite Me”-t! Ez egy himnusz arról, hogy tisztában legyél az értékeddel, és azzal, hogy mit érdemelsz és tudd azt is, hogy nem adhatsz második esélyt valakinek, aki nem érdemel meg téged.

A dalt a kritikusok is úgy jegyezték meg, hogy Avril visszatért a pop-rock gyökereihez, amit mindenki annyira imád. Az első fellépése a CBS The Late Late Show With James Corden műsorában történt meg.

A videóklip november 12-én látott napvilágot, amiben ugyanazt a kanadai zenészt láthatjuk, aki a 2000-es években volt. Vad, szókimondó, őrült, de mégis egy pop-rock királynő.

Azt se felejtsük el, hogy Avril a múlt hónapban bejelentette a 2022-es brit és európai turnéját, amely magában foglal egy hároméjszakás koncertet a londoni O2 Academy Brixtonban, valamint egy fellépést a manchesteri O2 Apollo-ban.

Ki szereti a kanadai zenészt és a stílusát?

Hozzászólások