Könyvek

Világhírű webtoon érkezik magyarul!

A Fumax Kiadó a napokban jelentette be, hogy várhatóan júliusban elhozza nekünk a külföldi piacokon már nagy sikert aratott Solo Leveling című képregényt!

A történet szerint a világban véletlenszerűen térkapuk nyílnak, amik mágikus labirintusokba vezetnek, amik tele vannak szörnyekkel. Amennyiben senki sem fedezi fel ezeket a kapukat és győzi le a bennük lakozó főszörnyet, akkor azok elszabadulnak a világunkban és hatalmas pusztítást végeznek. Léteznek azonban természetfeletti képességekkel megáldott vadászok, akiknek pontosan az a feladata, hogy megóvják világunkat.

Sung Jinwoo is egy ilyen vadász, ám ő nem éppen az a hősies fajta. A legtöbb vadászat alatt egyszerűen igyekszik életben maradni, míg társai végeznek egy-egy bestiával. Azonban édesanyja kórházi számlái és húga tandíja miatt kénytelen újra és újra küldetésekre indulni.

Éppen ezért egy nap, mikor csapatával együtt egy kivételesen jól fizető ajánlatot kap, szinte gondolkodás nélkül elfogadják. Ekkor még nem is sejtik, hogy hamarosan olyan helyzetbe sodródnak, amivel még soha nem találkoztak és Jinwoo-ra hárul a feladat, hogy kivezesse a többieket az eddigi legiszonyatosabb útvesztőből még mielőtt túl késő lenne.

A kötet hamarosan előrendelhetővé válik a kiadó webshopjában!

Várható megjelenési idő: 2024. július.

Chugong – Solo Leveling 1.

A VILÁGSZENZÁCIÓ VÉGRE MAGYARUL!

Szerte a világon térkapuk nyíltak, amelyek szörnyekkel teli, mágikus labirintusokba vezetnek. Ha pedig belátható időn belül senki nem látogatja meg ezeket és végez az ott uralkodó főszörnyekkel, azok elszabadulnak a mi világunkban és pokoli pusztításba kezdenek. Az emberfeletti képességekkel megáldott vadászok igyekeznek időben megtámadni és bezárni az összes megnyíló dungeont.

Sung Jinwoo vadász. Méghozzá az Emberiség Leggyengébb Vadásza, aki egy-egy ilyen raid alatt mást se tesz, mint igyekszik túlélni, amíg társai megküzdenek a rémségekkel. Édesanyja kórházi számlái és húga tandíja miatt nincs más esélye, mint újra és újra kockára tenni az életét. Így amikor egy jobban fizető munka lehetősége merül fel, azonnal elfogadja… de csapatával hamar olyan helyzetbe kerülnek, amire még nem volt példa. Jinwoo-ra hárul a felelősség, hogy megtalálja a kiutat a valaha volt legiszonyatosabb dungeonből… mielőtt lejár az idő.

A példátlan sikerű SOLO LEVELING webtoon nem csupán sokmillió olvasó szívébe lopta be magát világszerte, de már rendkívül népszerű anime és videojáték is készült belőle. Immár a magyar olvasók is élvezhetik a szemkápráztató képregényt nyomtatott formában!

Hozzászólások