Könyvek

Női sorsot bemutató regény érkezik az Álomgyárnál!

Az Álomgyár Kiadótól már megszokhattuk, hogy sokszor hoz el nekünk szívhez szóló, női sorsokkal foglalkozó regényeket. Ez ezúttal sem történt másként, ugyanis pár napja bejelentették, hogy érkezik náluk Pap Éva Megbocsátás című könyve!

Nem ​az a kérdés, tudok-e, hanem hogy akarok-e, és kinek…

A történet főszereplői Lizi és Tomo, egy házaspár, akiknek végre sikerült egyenesbe hozni a közös életüket. Ám egy nap a férfi bejelenti, hogy pár hónapja az életükből eltűnt közös barátjuk, Klaudia születendő gyermekének lehet, hogy ő az apja, bár mellette más jelöltek is vannak. Lizi élete újra pokollá válik, de elhatározza, hogy nem hagyja veszni ezt a házasságot, hanem ha kell, megküzd érte. Az az érzése ugyanis, hogy Klaudia hazudik, hogy elvehesse tőle a férjét. Elkezd hát nyomozni, hogy minden egyes részletre fényt derítsen és kiderüljön végre az igazság. Ám az sem segít a helyzeten, hogy látszólag mindenki, még Lizi családja is a másik nő mellett foglal állást. Megkezdődik tehát a végeérhetetlen küzdelem, ám kérdéses, hogy a végén egyáltalán kikerül-e valaki győztesen.

A regény több perspektívából vizsgálja meg az emberi sorsokat, a döntéseket és azok elkerülhetetlen következményeit, a megbocsátás fontosságát és azt, hogy valóban mindenki megérdemli-e a feloldozást.

A regény meglehetősen izgalmasnak ígérkezik, a témája pedig olyannyira hétköznapi, hogy bármelyikünkkel, bármikor elő is fordulhat.

Tervezett megjelenési idő: 2022. június 1.

A könyv a kiadó oldalán már elő is jegyezhető, 25% kedvezménnyel!

Pap Éva – Megbocsátás

„Nem ​az a kérdés, tudok-e, hanem hogy akarok-e, és kinek…”
Mekkora terhet bír el egy házasság?
Lizi és Tomo közös élete hosszú évek egzisztenciális megpróbáltatása után egyenesbe kerül. Végre élvezhetik az életet. Ám egy átlagos délelőttön Lizi férje bejelenti, hogy az életükből néhány hónapja eltűnt közös barátjuk, Klaudia születendő gyermekének lehet, hogy ő az apja – bár nem Tomo az egyetlen apajelölt.
Újvidék nyüzsgő városában Lizi eltökélten küzdeni kezd a házasságáért. Úgy érzi, a másik nő a gyereket eszközként használja arra, hogy elvegye tőle a férjét. Ám ahhoz, hogy eldöntse, merre lépjen tovább, minden részletet tudni akar. A mélybe zuhan, ahonnan nehéz felemelkedni, főleg úgy, hogy családjának tagjai, érthetetlen okból, a másik nő mellé állnak.
Egy nap végül arra ébred, elveszítette korábbi önmagát. Pokoljárását a múlt is kísérti. Rájön, hogy legfőbb ellenségei nem is az őt körülvevő emberek, hanem a másik nő a puszta létezésével.
Négy év küzdelem után még mindig nem biztos abban, hogy végre maga mögött tudja-e hagyni a múltat. És hogy éli meg mindezt a férfi, akit – meglehet – manipuláltak? Elég erős-e a házasság, hogy a megpróbáltatásokat kibírja? Mi lesz a megszületett gyerek sorsa? Vajon tényleg Tomo a gyerek apja? Nem az a kérdés, meg tud-e bocsátani, hanem hogy akar-e és kinek.
Pap Éva új regénye a nő és a férfi szemszögéből mutat be egy valós eseményeken alapuló drámát. Olyan drámát, amely velünk is megtörténhet. Vagy már meg is történt.

Hozzászólások