FilmekHírekMédiaSorozatokZene

Minihírek #20

Érkezik az Utódok 3. része! Az első és a második rész megjelenése között két év telt el, így a rajongók már nagyon várták a híreket, hogy mikor érkezik a folytatás. Dave Cameron Instagramon posztolt először a filmről, amely során egy rövid ízelítőt kaptunk belőle. Előzetes még nem érkezett, hiszen a bemutatóra 2019. nyaráig még biztosan várni kell.

https://www.instagram.com/p/BfR7bk6Aaxl/?taken-by=dovecameron

Újabb előzetesek érkeztek a Shadowhunters folytatásához! A sorozat 3. évadának premierjére március 20-án kerül sor. Clary és Jace előzetesének címe “Clace végzete” lett, ami nem sok jót sejtet a rajongók számára.

A “Malec áldozata” névre keresztelt betekintés pedig szintén könnyfakasztó jelenetekre utal. Akik olvasták a könyveket, azok tudják, hogy nem sok jóra lehet számítani a harmadik szezonban.

Egy dal, hat spanyol előadó! Mau y Ricky Karol G-vel karöltve készítették el a Mi Mala című alkotást még a tavalyi évben. A siker elmaradhatatlan volt és nem is álltak meg, hiszen egy remixel lepték meg a közönséget, amelyben már Becky G, Leslie Grace és Lali Esposito is szerepet kapott. Az ehhez készült kisfilm nemrég debütált és már a tizenkét milliós megtekintést is túllépte.

Megjelent az Eurovíziós-dalfesztivál győztesének új klipje! A Happyland Mans Zelmerlöw munkája, a kisfilmben pedig Nicole Willenheimer színésznő és modell a partnere. Az svéd énekes már a verseny előtt is folyamatosan szállította a slágereket, azóta pedig csak még nagyobb a kereslet a dalaira. A Happyland már korábban, pontosabban 2016-ban megjelent, ám Mans mégis úgy érezte, hogy egy ilyen sokatmondó dalhoz szükség van egy videóra is.

Hozzászólások