Szépségápolás

Három hasznos kozmetikai termék otthonra

Kozmetikai terméket mindenki használ otthon. Legyen szó arctisztítóról, különböző krémekről, ránctalanítókról, esetleg bőrfiatalításra, a kínálat manapság rendkívül széles. A Janssen kozmetikai termékek például garantálják a német minőséget, amely maximális hatékonyságot biztosít a használója számára. De vajon milyen hasznos darabok vannak, amiket érdemes beszerezni? Ebből a cikkből minden kiderül!

Afrodita ampulla

Az Afrodita ampulla egy parabén, paraffin és szilikon mentes kozmetikai termék. Átlagon felüli anti-age hatással bír, amelyet bármilyen bőrtípusra alkalmazhatunk. A hatóanyagai serkentik a sejtek osztódását, így a fiatalság proteinjének is tekinthető. Rendkívüli módon lassítja a természetes öregedési folyamatokat, hatására javulhat a bőr tónusa és a csökkenhető a ráncok mennyisége és mélysége. Hát nem egy remek termék?

Janssen kozmetikai termékek

A Janssen márka garantálja a német minőséget. A Janssen kozmetikai termékek a 21. századi orvostudomány technológiájával készültek, amelyek megfelelnek a gyógyszerszabványok előírásainak is. A cég a napi bőrápoláshoz, a ránctalanításhoz, a bőrfiatalításhoz és még a napvédelemhez is nyújt kiváló termékeket. Utóbbi esetében a bőrt sok sugárzás érheti, amely hatással van a bőrünk felszínére. A sok méreganyag és a stressz sem segít a testünk fiatalon tartásában, erre nyújtanak segítséget a bőrvédő krémek. Legyen szó fényvédőről vagy éppen epigenetikus szérumról, a márka kínálatában szinte bármit megtalálhatunk.

Janssen ránctalanítók

A vállalat kínál különböző ránctalanítókat is. A lágy tisztítótej például gyengéden és alaposan tisztítja a bőr felszínét. Mivel vízben oldódik, így segíti a gyors és hatékony sminkeltávolítást is. A krémes textúrájának köszönhetően nem szárítja és nem is irritálja a bőrt. Folyamatos használatával a bőr elhalt sejtjeit is eltávolíthatjuk, majd vízzel lemoshatjuk azokat. Az eredmény egy kellemes és észrevehetően lágyabb és rugalmasabb arcbőr.

Peeling

A peeling egy finom folyású, enzimes gél, amely szubtilizint tartalmaz. A termék alkalmazható az esetlegesen nagyobb mennyiségben elszarusodott bőr óvatos eltávolítására. Hatására kisimulhat a bőr felszíne, jó alapot adhat egy intenzív kezelésnek is.

Vegán kozmetikai termékek

Szerencsére manapság már számos online webshopban szerezhetünk be különböző vegán kozmetikai termékeket. Legyen szó arcolajokról, elixírolajokról, esetleg arcradírról, a kínálat rendkívül széles. Természetesen a hagyományos termékek is vannak a piacon, mint az arctisztítók, illetve a különböző arckrémek. Ezek ugyanolyan hatásosak, mint a nem vegán változatok. Azonban, akik számára fontos a környezet és az állatok védelme, számukra remek megoldások lehetnek ezek a termékek.

Összegezve

Vajon milyen kozmetikai termékekre van szükségünk otthon? Egy jó arctisztítóval és krémmel biztosan mindenki rendelkezik. De mi a helyzet a Janssen kozmetikai termékekkel? Egyes darabjai ugyanis remek alapot adhatnak akár egy intenzív kezelésnek is. De ne feledkezzünk meg a vegán változatokról, vagy éppen az ampullákról sem. Ezek mindegyike hatásos lehet a bőr fiatalon tartása esetén.

Hozzászólások