Könyvek

Borítóleleplezés: Rácz-Stefán Tibor – Élni akarok!

Rácz-Stefán Tibor 2014-ben adta ki első saját könyvét, amely a Fogadj el!  címet viseli. Mára már számos rajongót szerzett magával ezzel a kötettel. Azóta két további kötet szerepel a neve mellett. A Túl szép 2015-ben, míg a Mikrofonpróba 2017-ben jelent meg. 2018-ra pedig ismét egy romantikus sztorival készült. Az Élni akarok! Lilla és Noel szerelmi történetét mutatja be. Az alkotás várhatóan idén ősszel kerül a boltok polcaira, de addig is, végre megkaptuk a borítót, amelyet a szokásoknak megfelelően, ismét egy rajongója tervezett.

A könyv fülszövege: 

“Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?

Éld meg a csodákat!”

A Könyvmolyképző honlapján már előjegyezhető az Élni akarok! című regény.

Hozzászólások