EgészségÉletmódGasztro

Őszi Gasztroblogger Fesztivál és Közönségtalálkozó

Hamarosan ismét megrendezésre kerül a gasztrobloggerek egyik legkedveltebb fesztiválja. A tavaszi eseményhez hasonlóan ismét saját készítésű ételekkel mérkőznek meg a résztvevők, viszont a mostani eseményen szakmai zsűri értékeli ezeket az alkotásokat. A fesztivál legízletesebb ételének címét Antal Krisztina, a brit Nagykövetség rezidenciájának chéfje, Sallai Kinga, a Sweet@Crazy torta és desszert blog szerzője, Jaksics József, a Radisson Blu Béke Hotel Budapest Executive chéje, illetve Bechmann György, a Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay Kávéház vezető cukrászmestere választja majd ki. Rajtuk kívül természetesen a közönség is szavazhat majd a kedvenc finomságára, mind sós, mind pedig édes kategóriában.

A tavaszi eseményen készült fotók mutatják, mennyien vettek részt a rendezvényen és, hogy micsoda finomságok készültek!

Az esemény szeptember 28-án kerül megrendezésre délután 2 órától. A rendezvényen lesz még tombola, közönségtalálkozó, illetve gasztro kvíz.

Ha nyitott vagy az újdonságokra, szeretnél kapcsolatokat kiépíteni, ezáltal pedig ismertté válni, akkor jelentkezz a fesztiválra akár vendégként, akár versenyzőként. A belváros szívében megrendezésre kerülő Gasztroblogger Fesztivál ugyanis lehetőséget nyújt tanulni a profiktól, megmérettetni magatokat különböző kategórában, és nem utolsó sorban remek lehetőséget nyújt az ismerkedésre is.

Ismét lesz receptverseny, de emellett számos ajándékot vihetnek haza azok is, akik nem versenyzőként lesznek jelen az eseményen. Mindenki kap névreszóló kitűzőt, hogy könnyebben megismerjétek egymást, az új kapcsolatokat pedig a fotófalnál tudjátok szorosabbra fűzni. Az ételek mellett frissítő italokat is fogyaszthattok, nehogy bárki rosszul legyen a folyadék hiánya miatt.

Fontos, hogy a normál jegyeket szeptember 26-ig vásárolhatjátok meg 2990 Ft-ért, a helyszínen viszont NINCS lehetőség belépőt venni!

Az eseményről bővebben ITT olvashattok. A linken belül megtaláljátok a regisztrációs űrlapot és a jegyvásárlási lehetőséget is.

Hozzászólások