AHdvent 18. nap: Karácsonyi outfit ötletek

Hamarosan eljön a karácsony és a vele együtt járó kérdés: Mit vegyek fel? Nincs egy rongyom se! Most ezzel kapcsolatban hoztunk el nektek ötleteket, amikből lehet szemezgetni és így összeállítani a számunkra megfelelő outfitet. Lesznek itt csilli-villi rucik és merészebb, a bevállalósabb lányoknak, de találkozhattok cuki és egyszerűbb darabokkal is, amikhez hasonlót biztosan találhattok az üzletekben, turkálókban vagy akár a gardróbban is.

Egy karácsonyi családi ebédhez vagy vacsorához nehezebb megtalálni a megfelelő öltözetet, hiszen a kihívóbb és ezáltal szexi megjelenésünkre rossz szemmel tekinthetnek ránk az idősebb rokonaink, vagy azok, akiknek kisebb gyermekeik vannak. Így mindig próbáljunk meg a lehető legkifinomultabban megjelenni előttük. Ezekkel a darabokkal, biztos nem fogunk mellé lőni. Egy laza stílus, karácsonyi pulcsival és alap fekete nadrággal teli találat lehet. Ha egy kicsit csillogni szeretnénk, akkor a középső összeállításhoz hasonló darabokat keressünk, viszont ha ténylegesen az ünnepre hajazunk, az utolsó szett lehet a tökéletes választás.

A céges ünnepi bulikra is inkább válasszuk az elegánsabb stílust, amibe csempészhetünk egy kis szexiséget. A főnökünknek tett jó benyomás fontos az ilyen eseményeken is, így törekedjünk arra, hogy jól nézzünk ki, de mégis érezzük magunkat kellemesen, így a kényelmesebb öltözék lehet a legmegfelelőbb erre az alkalomra. Az összeállítások közt található egy basic fazon, egy elegánsabb ruha és természetesen a klasszikus piros-csillogós szerelés sem maradhat el. Melyik tetszik a legjobban?

Utoljára pedig a karácsonyi partik kerülnek terítékre, ahol a barátainkkal önfeledten tudunk ünnepelni és ide a saját stílusunkat kell, hogy hozzuk. Vannak gyönyörű és laza öltözékek, amikben biztosak lehetünk, hogy nem fáradunk el és így egész este táncolhatunk. A kicsit szexibb, de még mindig a kényelmes és az elegáns keveréke tökéletes választás lehet egy bulizósabb estéhez. A még dögösebb fekete-fehér összeállítással sosem lehet mellé lőni, akárhol megállja a helyét. Ha pedig nem szeretnénk ennyire dekoltált rucikban megjelenni, akkor az utolsó szolid és cukibb darab lehet a nekünk megfelelő választás.

Ki melyik stílusban érzi magát a legjobban, melyiket választanátok egy családi, céges és a barátokkal teli ünnepléshez? Mutassátok meg nekünk kommentben, de ha még mindig tanácstalanok lennétek, irány a pinterest oldalunk és csemegézzetek az ott található remek összeállításokból.

Hozzászólások