MédiaZene

5 zene hír, amiről lemaradhattál 4. rész

Megjelent Kygo és a OneRepublic közös szerzeménye! A Stranger Things egy elektronikus szám lett, amely már megszokható lett Kygo-tól. Az ehhez tartozó videóklip heteken belül debütál az előadó VEVO csatornáján.

Megjelent Selena Gomez újdonsága! Az énekesnő Marshmello közreműködésével készítette el a Wolves című alkotást, amelynek nézettsége már több tízmilliósra gyarapodott. Az ehhez tartozó videóklipről még nincsenek információk, de Ms. Gomez instagram oldalára közzétett képek között találni olyat, amelyeket a kisfilmből vághatták ki.

Hailee Steinfeld sem tétlenkedik! A Tökéletes hang színésznője saját zenei karrierjén dolgozik és ennek apropójából forgatták le legújabb videóklipjét, amely a Let Me Go című számhoz készült. A dalban és a kisfilmben Alesso működik közre.

Camila Cabello a Fifty Harmony nélkül is sikeres. Az énekesnő egy vidámabb klippel jelentkezett, amely a Havana című alkotáshoz készült el. A megszokottól hosszabb, majdnem hét perces videót forgattak hozzá, amelyben Camila több formában is feltűnik, hiszen táncol, énekel és az elején egy kislányt is alakít.

Rita Ora visszatért! Az énekesnő Meant to Be című száma pár napja debütált VEVO-n. A Florida Georgia Line közreműködésével elkészült dal nagy sikernek örvend a rajongók körében, olyannira, hogy már több, mint 20 millióan tekintették meg a kisfilmet.

Hozzászólások