Filmek

4 film, amit látnunk kell novemberben

Ismét megcsappantak a mozipremierek dátumai, nagyon kevés alkotást nézhetünk meg novemberben a nagy vásznon a koronavírus miatt. Azonban nem maradunk szórakozás vagy félelem nélkül, ugyanis érkezik pár remek darab, amit érdemes lesz megnézni.

November 12.

A Kutyák és macskák 3 az első, amit először ajánlanánk, ugyanis november 12-től láthatjuk ezt az aranyos és vicces állatos vígjátékot. A Sean McNamara által rendezett Kutyák és Macskák harmadik részének története szerint Gwen a Macska és Roger a Kutya titkos ügynökök. Ők azok, akik titokban védik és megmentik a világot anélkül, hogy az emberek valaha is megtudnák. Partnerségük a Nagy fegyverszünetnek (Great Truce) köszönhető, amely egy évtizedre megállította a kutyák és macskák ellenségeskedését. Az első része ennek a szórakoztató élőszereplős filmnek 2001-ben volt, majd 2010-ben érkezett a folytatása és most ismét tíz év kellett ahhoz, hogy a harmadik rész is elkészüljön. Szeretitek a Kutyák és Macskák történetét?

November 19.

Vajon a férfiak hogyan vészelik át, ha megcsalják őket vagy elválnak tőlük? A november 19-én érkező vígjáték, az Elváltak klubja ezt a témát feszegeti. Szó szerint, ugyanis a főszereplőnk, Ben (Arnaud Ducret) 5 év házasság után még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a napig, amíg a nyilvánosság előtt felfedezi, hogy felesége megcsalja: megalázzák és eldobják. Ezt követően próbálja tovább élni az életét, úgy, hogy felejtsen és közben élvezze is. Ez a francia vígjáték szintén nagyszerű szórakozást nyújthat azoknak, akik szeretik ezt a műfajt.

November 20.

A november 20-án a moziban is látható Fuss (Run) című misztikus thrillert Aneesh Chaganty rendezte és írta. Ő az a személy, aki a 2018-ban megjelent nagy sikerű Keresés (Search) című filmet is jegyzi. A Fuss-ban Sarah Paulson (Diane Sherman) és Kiera Allen (Chloe Sherman) kapta meg a főszerepet, mint anya-lánya, illetve az ő kapcsolatukról szól ez az alkotás. A fiatal lányt az édesanyja tanítja az otthonukban és nagyon ritkán hagyhatja el a házat, mert beteg, vagyis Diane ezt mondja neki. Azonban egy napon Chloe elkezd kutakodni és különös dolgokkal találkozik. Lehet, hogy nem is az igazi anyjával él? Az előzetesből kiderül, hogy elég félelmetes filmre számíthatunk, de igazán kesze-kuszának is tűnik. Az egyszer biztos, hogy ez is egy nagyon érdekes thriller lesz, akárcsak a Keresés volt.

November 26.

November 26-án pedig a Freaky érkezik, ami a Boldog halálnapot és a Paranormal Activity rendezőjének, Christopher Landon újabb remekműve. Az író pedig Christopher mellett nem más, mint a Family Guy-al és az Amerikai fater-ral ismertté vált Michael Kennedy. A Freaky műfaja horror-vígjáték és azt láthatjuk majd benne, hogy egy fiatal és népszerűtlen tinédzser lány, Millie élete fenekestül felfordul, amikor is a testébe egy sorozatgyilkos költözik. A főszerepben Vince Vaughn (sorozatgyilkos) és Kathryn Newton (Millie) lesz látható, akik nagyon jó szórakozást és mészárlást fognak végezni a filmben. Egyszerre lesz vicces és véres, igazi halloweeni darab lehetett volna. Nem?

Ha esetleg magyar alkotásra vágynátok, akkor a Spirál (november 19.) és a Becsúszó szerelem (november 12.) a ti filmetek. Továbbá még egy érdekességgel találkozhatunk majd eben a hónapban, ami a Little Mix brit lánybandának a dokumentumfilmje, azonban ehhez még nem érkezett dátum.

Kihagytunk valamit a listáról? Esetleg van olyan, amiért biztosan el fogsz látogatni a legközelebbi moziba, hogy megnézd? Írd meg nekünk!

7 film, amit októberben látnunk kell

Hozzászólások