Zene

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Az elmúlt időszakban ismét több előadó rukkolt elő újdonsággal. Ott van például Alvaro Soler Magia című szerzeménye, Selena Gomez EP-jének egyik alkotása, de még Justin Bieber új lemeze is most került a boltok polcaira. De ki az, aki még mostanában lepte meg a rajongóit? Nézzük az újdonságok listáját!

Alvaro Soler – Magia

A spanyol énekes alig két hete jelentette meg Magia dalát és ezzel együtt a hozzá tartozó videót. Alvaro Soler stílusához hűen egy vidám, pörgős alkotással érkezett, amelyet már több millióan is meghallgattak az előadó Youtube csatornáján. Ütős lett, igaz?

Selena Gomez – Selfish Love

Szintén mostanában látott napvilágot Selena Gomez és DJ Snake közös műve, a Selfish Love. A kislemez az énekesnő legújabb, spanyol EP-jén kapott helyet. Ez március közepén került a boltok polcaira, amit a rajongók és a kritikusok is szerettek. Az albumon megtalálható még a De Una Vez és persze a Baila Conmigo is. Már várjuk a következő klipet! Nem igaz?

Justin Bieber – Peaches

Selena korábbi párja, Justin Bieber is mostanra időzítette az új korongjának megjelentetését. Az énekes nagylemezén helyet kapó Peaches című számát Daniel Caesar-ral és Giveon-nal közösen alkotta meg. A fiatal előadó Justice stúdió albuma március 19-én került a zenei piacra. Erről már hallhattunk több alkotást is, köztük az Anyone és a Hold On.

Luis Fonsi – Ahí Estas Tú

Alig pár napja látott napvilágot Luis Fonsi és Lee Burgos közös szerzeménye, az Ahí Estas Tú. Az énekest sokan ismerik, köszönhetően a Despasito című alkotásnak, ám azóta sem tétlenkedik. Mit gondoltok, egy lassabb szám is ütős lehet?

Tom Gregory – River

Tom Gregory egy brit énekes és dalszövegíró. Karrierjét 16 évesen kezdte The Voice UK első szezonjában. Első lemeze Heaven in a World So Cold tavaly szeptemberben került a boltok polcaira. Azóta számos alkotást jelentetett meg, most pedig napvilágot látott az újdonsága a River, amely már fel is került a Youtube csatornájára.

Melyik lesz a kedvenc újdonság?

Hozzászólások