Szépségápolás

Kell a púder! nyári újdonságok

Ahogy a címből is láthattátok, egy magyar márka lesz ma a porondon. Még pedig azok a szépségtermékek, amik a nyár slágerei, minden szempontból. A hazai smink-és szépségpaletta nem igazán kap akkora figyelmet, amekkorát érdemelne, pedig szuper készítmények kerülnek ki a piacra.  A következő néhány sorban ezt próbálom egy picit, kompenzálni.

Kell a púder (KAP)

A Kell a púder márkát Palánkiné Kelemen Gabriella hozta létre 2014-ben. Gabi sminkes és az évek alatt folyamatosan azon dolgozott, hogy egy olyan sminkmárkát alkothasson meg, ahol a termékkínálatban a vegán, állatkísérletmentes tiszta összetevők találkozzanak egymással. A termékek kizárólag tiszta ásványi összetevőket tartalmaznak, valamint szintetikus illatanyagtól mentesek. Gabi arra is odafigyelt, hogy ezek a termékek ne foglaljanak magukba pertokemikáliákat és parabéneket.

Idén nyáron a márka két szuper újdonsággal is előrukkolt, amik közül az egyik az egy highlighter stick, krémes highlight. A Luminezer kiemelkedően látványos fényt adó termék, ami könnyedén vihető fel az arcra, szinte rásimul az orcára. Ezek a termékek high end kategóriás sminkek, így árban sem egy drogériás viszonylathoz kell őket mérni.

KAP permet

Az It mist be love arcpermet vízmegkötő anyagokat rejt magában, ami a nyári időszakban különösen hasznos kis termékl. Hűsít, fixál, sőt, a betain, a hialuron és a glicerin összetevői a bőr hidratált érzetéért is felel. Ha ezek a hatások és összetevők nem lennének elegendőek, akkor el kell mondanom, hogy a permetben zöld tea is található, ami antioxidáns forrásként gyulladáscsökkentő hatással is bír. Stimulálja és nyugtatja a bőrt, az aloe vera és a panthenol társaival együtt.

Alkalmazása: Sminkalapnak is kitűnő, hűsít, egységesít, feltölti a pórusokat, de sminkfixálást is lehet vele végezni. Sőt, ha tartósabb szemhéjfestést szeretnénk, akkor fújjátok le az ecseteteket a permettel majd pedig mártsátok bele a szemhéjfestékbe és máris egy élénkebb árnyalatot kaphattok. Ami pedig plusz szuper dolog, hogy a KAP a környezettudatosság irányába is elmozdult és ezeket a permeteket utántöltő verzióban is beszerezhetitek.

Luminizer: 8990 FT /Arcpermet: 8490 FT / Arcpermet utántöltő: 5990Ft

A termékeket a KAP oldalán tudjátok beszerezni!

a képek forrása: KAP oldal

Hozzászólások