Zene

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Az utóbbi időben ismét több újdonságot hallhattunk a különböző platformokon. Ott van például a frissen megjelent, régebbi Taylor Swift lemez, amit az énekesnő kénytelen volt újra felvenni és kiadni, miután gondja akadt a volt kiadójával. Ne feledkezzünk meg továbbá Pink és Doja Cat nemrég debütált alkotásairól sem. Lássuk, hogy mikből lehet válogatni!

Régen jelentkezett újdonsággal Pink, aki nemrég Rag’n’Bone-nal karöltve készítette el az Anywhere Away From Here című kislemezét. Az ehhez tartozó videóklip nemrég debütált a youtube csatornán, de máris több millióan tekintették meg. Mind a kritikusok, mind pedig a rajongók elismerően nyilatkoztak a művésznő visszatérő számáról.

Doja Cat alig pár napja töltötte fel új dalát és a hozzá tartozó kisfilmet a videómegosztó portálra, de már több millióan voltak rá kíváncsiak. A hölgy SZA-val vette fel a Kiss Me More című alkotást, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Mindezt alig három nap alatt sikerült elérnie. Nem semmi teljesítmény!

Nem mehetünk el szó nélkül Demi Lovato visszatérése mellett sem. Az énekesnő a pár éve történt túladagolását dolgozta fel, amikor napokig élet-halál harcot vívott önmagával és a szervezetével. Végül sikerült túlélnie, ám több maradandó egészségügyi gondja is akadt. Ilyen például, hogy már soha többet nem lát rendesen, autót sem vezethet, hiszen nem lenne biztonságos. Ezt az eseményt próbálta a lehető leghitelesebben vászonra vinni, így jelent meg a Dancing With The Devil című szám és a hozzá tartozó videó. Mit szóltok az ilyesfajta kitárulkozáshoz?

Taylor Swift kénytelen volt ismét felvenni a korábbi lemezeit. Ennek kapcsán jelent meg nemrég a Fearless, amelynek egyik legsikeresebb dala, a You Belong With Me volt. Az összes számhoz készült dalszöveges változat, amelyet felöltött a youtube csatornájára is. Különlegességük, hogy mindegyikben van valami utalás az énekesnő korábbi tevékenységeihez. Több videót és képet is láthatunk Taylor fiatalabb korából. Szerintetek jobb, mint a korábbi verzió?

Hallottátok már ezeket az újdonságokat? Nektek melyik volt a kedvencetek az előző hetekből? 

Hozzászólások