Média

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Az elmúlt időszakban számos előadó rukkolt elő újdonsággal, és ez a közeljövőben sem lesz másként. A mostani zenei hírek között megtalálható a CNCO, Ava Max, Demi Lovato és még Péter Szabó Szilvia újdonsága is. 

CNCO – Dejaría Todo

A CNCO egy latin-amerikai fiú banda, akiknek Miamiban van a székhelyük. A csapat tagjai Joel Pimentel, Richard Camacho, Erick Brian Colón, Christopher Vélez és Zabdiel De Jesús. A srácok újdonsága pár napja került fel a youtube csatornájukra, amelyet azóta már több mint 12 millióan tekintettek és hallgattak meg. A szám rajta lesz a hamarosan megjelenő Déjá Vu című nagylemezükön is.

Demi Lovato és Sam Fisher – What Other People Say

Senkinek nem mondunk újdonságot azzal, hogy Demi Lovato ismét egy hatalmas slágerrel rukkolt elő Sam Fisher társaságában. A két előadó What Other People Say címmel jelentette meg az új kislemezt. A sokat mondó zene nagy kedvence lett a rajongóknak, pár nap alatt már több mint 3 millióan nézték meg az énekes csatornáján.

Ava Max – My Head & My Heart

Ava Max elmondása szerint szeretné visszahozni a régi poppos stílust. Az énekesnő extravagáns kinézete senki számára nem ismeretlen. Előszeretettel dolgoz fel korábbi slágereket, amelyek idővel hatalmas sikerre teszek szert. Most My Head & My Heart címet kapta, amely szintén ezen a héten jelent meg.

Péter Szabó Szilvia – Tűréshatár

Magyar területen többek között Péter Szabó Szilvi tért vissza egy hosszabb szünet után. Az énekesnő ebben a karantén időszakban kezdett el komolyabban festeni és alkotni, de úgy érezte, itt az ideje egy remek slágernek. A Tűréshatár esetében már a cím is elmond mindent, hiszen mindenki ezen a szinten jár egy ideje. A hozzá készült videóklip nemrég jelent meg az énekesnő platformján, amelyet azóta már rengetegen meghallgattak.

Ennyi volt a héten a zenei hírek. Nektek mi volt a kedvencetek az elmúlt időszakból?

Hozzászólások