Sorozatok

You 4. évad: Minden, amit tudnunk kell róla

2021. október 13-án a Netflix bejelentette, hogy folytatja a You című thrillersorozatot. Szóval Joe visszatér és ez tudjuk mit jelent. Szerelmet, gyilkos szerelmet!

A You egy pszichológiai thriller sorozat, amely Caroline Kepnes könyvein alapul, és fejlesztette ki, Penn Badgley pedig újra felveszi Joe Goldberg karakterét, hogy ismét szerelembe essen, aztán olyan végzetes hibákat kövessen el, ami miatt menekülnie kelljen.

Hogy fejeződött be a 3. évad? Tudjuk, hogy az előző szezon Joe és Love utazását írta le. Észak-Kaliforniába költöztek, ahol több-kevesebb (inkább utóbbi) sikerrel megpróbáltak alkalmazkodni az élethez, mint egy boldog család. A pár azonban nem tudta meghazudtolni önmagát, Joe megtalálta újabb szerelmét, jobban mondva áldozatát, Love pedig mélyebben beleásta magát a férje iránti megszállottságába. Hogy ez hogyan végződött? Nem a legboldogabban és emiatt Joe ismét új életet kezd, immár Londonban.

Miről fog szólni a 4. évad?

A hivatalos előzetesből kiderül, hogy Joe Londonba költözik és ismét megváltoztatta a személyazonosságát. Ezúttal egy egyetemi irodalomprofesszor bőrébe bújik bele, akit Jonathan Moore-nak hívnak. Ez már most jól hangzik, szerintünk.

A 4. évad gyilkossági rejtély lesz, miután Joe megváltoztatja kilétét, és Londonba költözik egyetemi irodalomprofesszorként. 2021. október 13-án a Te ügyvezető producere, Sera Gamble bepillantást engedett a 4. évad egyik lehetséges témájába.

Caroline regényét olvasva Greg és én azonnal megszállottjává váltunk Joe Goldberg őrült világnézetének. Izgalmas volt nézni, ahogy Penn elhozza Joe-t, a hátborzongató, de mégis lenyűgöző férfit. Mélységesen hálásak vagyunk, hogy a Netflix ilyen hatalmas támogatást nyújtott és hogy az emberek szerte a világon élvezték nézni, ahogy Joe az elmúlt három évadban tényleg nagyon rosszul döntött. Az egész You csapat izgatottan várja, hogy a szerelem új, sötét oldalait ismét felfedezze a 4. évadban – mondta a Varietynek adott nyilatkozatában.

Penn a negyedik évad további változásairól is beszélt.

A hangnem hasonló, de mégis megváltozik, maga a stílus más lesz. Majdnem olyan, mintha kicsit megváltoztatnánk a műfajt. És szerintem működik – mondta Penn.

A showrunner, Sera Gamble hasonlóan nyilatkozott, ugyanis ő is azt mondta, hogy a You folytatása másfajta thriller lesz, hisz más szerelmi történetet mesél el.

A You új évadának karakterei

Mivel Joe – bocsánat, Jonathan – Londonba költözött, és (legtöbb) múltbéli ismerőse, szerelme meghalt, emiatt új szereplőkre számíthatunk. Ezáltal pedig egy teljesen más világot fogunk kapni, hisz újra kell ismerkednie, újabb karaktert kell magára öltenie. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy Joe hogyan fog viselkedni ebben a környezetben, hisz tudjuk mennyire utálja a sznob, gazdag embereket és a londoni nyüzsgést. Most pedig bele a közepébe, professzorként a nagy világba!

A You negyedik évadának első etap 2023. február 9-én fog bemutatásra kerülni, míg a másodikat pontosan egy hónappal később, 2023. március 9-én kezdik sugározni.

Hozzászólások