Visszatért az AOA

Végre visszatért egy nagyon régi kedvenc bandám, az AOA (Ace of Angels). A csapat még 2017 januárjában adta ki teljes létszámmal két új Bing Bing és az Excuse Me dalaikat, majd az év folyamán egy tagtól búcsúzniuk kellett és a következő évben még egy társukat el kellett, hogy engedjék. A hét tagú AOA-t mára már csak öt lány ékesíti, de így talán annyi örömünk származhat belőle, hogy többet hallhatjuk kedvenceinket. A legújabb egyben hatodik mini albumuk a New Moon címre hallgat, amelyen hat szám található, köztük a Come See Me-vel, ami videóklipet is kapott.

A korong kissé cowboy hangulatot áraszt, ami megmutatja a lányok újabb oldalát, de az aranyos és a most már elegánsabb szexi koncepció megmaradt. Gyönyörű látványvilággal és kicsit sötétebb stílussal rendelkezik a Come See Me című videóklip, amiben a lányokat fegyverekkel, motorral és egyéb eszközökkel láthatjuk és mindeközben még nőies táncmozdulatokkal is megspékelték az egészet.

 

A lemezen a következő dal a Sorry, amit a Queendom legutolsó fordulójában adtak elő és a szám szintén western hangulatúra sikeredett, talán ez még jobban, mint a Come See Me. Az albumon még helyet kap három másik zene, a Magic Spell, Ninety Nine és a My Way, amelyekben fellelhető az AOA korábbi stílusa, energikus és erőteljes pop alkotás, Jimin rapszövegével megspékelve. A New Moon egy új kezdet a lányok számára, de mégis egy igazi AOA visszatérést kaptunk, amiből szerencsére nem hiányzik a régi hangulat, hanem egy kicsit tovább fejlesztették azt.

Nincs AOA Jimin “Hey” mondata nélkül!

Hozzászólások