Filmek

Visszatérnek a főszereplők a Bűbáj második részére

2007-ben mutatták be Amy Adams és Patrick Dempsey főszereplésével készült romantikus fantasy filmet. A mai napig nagy népszerűségnek örvendő Bűbájnak most tizennégy évvel később folytatást ígérnek az alkotók.

2020 év végén jelentették be a hírt, hogy új rész készül az Enchanted-ből, melyben kiderül az is, hogy Giselle személyét ismét Amy Adams fogja alakítani. Eddig kérdéses volt az is, hogy a többiek visszatérnek-e ennyi idő elteltével a filmbe, de jó hírek érkeztek főszereplők kapcsán.

A produceri székbe ugyanúgy Barry Sonnenfeld és Barry Josephson ülnek. A zenék terén is maradtak az alkotók, hiszen Alan Menken és Stephen Schwartz készítik a dalokat a filmhez. A rendező és a forgatókönyvíró személye azonban változott a 2007-es mozihoz képest. Adam Shankman direktor neve a Séta a múltba vagy a Hajlakk filmből lehet ismerős, de közreműködött a Step Up-ban vagy Az utolsó dalban is.

A főszereplőknek pedig biztosan örülni fognak a rajongók, hiszen kiderült, hogy Amy Adams és Patrick Dempsey mellett visszatér az Edward herceget alakító James Marsden, illetve Nancy-t játszó Idina Menzel is. A film címe is változni fog, melyet a Disney erősített meg, hiszen Enchanted helyett Disenchanted lesz az új rész.

A járvány miatt még kérdéses, hogy mikor láthatjuk újra Giselle-t és Robertet vagy azt, hogyan él Nancy és Edward a mesevilágban, de az biztos, hogy a rajongók és persze már mi is nagyon várjuk az új filmet. 

Hozzászólások